Højskole: Tid til det du virkelig brænder for!

Join Vrå Folk High School – your life will never be the same again!

På Vrå Højskole møder du kun eksperter i vores fag og foredrag. Fotografer underviser i fotografi, musikere underviser i musik og kunstnere i kunst.

Et højskoleophold i Vrå er ALL INCLUSIVE. Du får:

 • Undervisning af fag-eksperter
 • Mad lavet af dygtige kokke morgen, middag og aften
 • Studietur
 • Adgang til fitnesscenter i Vrå Idrætscenter
 • Indkvartering på to- eller firemandsværelser.

Vi har mere end 20 forskellige nationaliteter på  højskolen, 20 fag på skemaet og adskillige foredrag inden for emner som musik, medie, fotografi, design, kunst, samfund og bevægelse. Der er plads til 100 højskoleelever ad gangen på skolen og hver sommer bruger 800 sommerkursister højskolen til alt fra akvarelmaling og fortællekurser, til yoga, og hundetræning.

Mere end 15.000 elever har gået her siden 1872  og vi glæder os til at møde dig – uanset om du bare bliver en times tid, en uge eller et år. 

musik koncertFå styr på din vokal og dit instrument i musik, og spil sammen med andre. Find og producer din helt egen lyd på elektronisk musik med computeren som instrument eller skriv dine egne sange fra bunden på vores sangskrivningshold – og forstå, hvad lyd og musik egentlig er i musikteori. 

Keramik og drejeteknik - Lær at lave keramik på drejeskiveLær drejeteknik og formgivning i keramik . Få styr på tegne og maleteknikker i kunst – og eksperimenter med dit kunstneriske udtryk i billedværkstedet. Kom med i mørkekammeret i analog fotografi og lær de gamle fototeknikker på en ny måde. Design og sy dit eget tøj i tekstildesign. Tænk ud af boksen i kreativ proces

medie journalist fotoFordyb dig i journalistik i ord og billeder og eksperimenter med photoshop, indesign og videoredigering i medie. Tag og skab dine egne billeder i analog fotografi. Sæt lyd på dine ord og tanker i podcast – og få styr på nyhedsstrømmen i news.

Elever på højskole Skriv din egne tekster i skriveværkstedet og forstå din samtid og din historie gennem litteraturen. 

forberedende voksen undervisningFå styr på matematik og dansk i FVU undervisning og gør dig klar til en videre uddannelse. Lær dansk som andetssprog i DSA

sport boldspilpulsen op med boldspil og bevægelse i sport. Forstå din krop og hvad der sker med den, når du bevæger dig, spiser og sover i kropskultur.

Join Vrå Folk High School,

Half a year, a week – or maybe just a few hours?

 • Vrå Folk High School is for those who want knowledge and friends for life.
 • Vrå Folk High School is also for those who will attend a summer course, where you learn new skills, or improve on what you already know.
 • Vrå Folk High School is also a cultural gathering place where you can attend our communal dining every other week and attend lectures or concerts.

In other words, we are here for you in many ways – and we have been since 1872, when the school was built.

A stay at Vrå Folk High School can help you:

 • Get into your dream education
 • Improve your knowledge in classic subjects
 • Create and finish your portfolio for a future career
 • To start over, if you are stuck in life

Get our guide to Vrå Folk High School

Scroll to Top