fbpx

Pitstop

Pitstop Forår 2024
på Vrå Højskole

Forår 2024
kr 1.750 pr. uge, inkl. kost og logi.
  • Periode: 14. jan. - 15. juni. 2024
  • Pris: 38.500 Kr. inkl. studietur.
  • Status: Ledige pladser
ledige pladser

Pitstop på Vrå Højskole for studerende

Et pitstop er i princippet et ganske almindeligt højskoleophold, hvor du giver dig selv mulighed for at tage en pause, mens du træder ud af rutinerne og investerer i dig selv.

Måske er du kommet i tvivl, om du er på vej i den rigtige retning. Måske har du brug for en periode, hvor du ikke skal præstere, men reflektere. Måske har du brug for en periode, hvor du leger dig til viden, og hvor kreativitet er omdrejningspunktet i din hverdag.

På højskole er der ingen tests, ingen karakterer, intet pres. Vi forventer, at du deltager og bidrager, men vi stiller ingen krav om, hvor mange kopper du skal dreje i keramik, eller hvilken type kunstværk du vil lave.

Kreativitet er en ofte overset ressource, der kan åbne for utrolige mængder ny energi og begejstring. På højskole kan du åbne døren til denne ressource – uanset om du vil fordybe dig i kunst, keramik, musik eller noget helt fjerde.

Mød unge mennesker fra Danmark og resten af verden, der også har valgt at tage på højskole. Dyrk det sociale og mærk styrken i at møde mennesker med forskellige baggrunde og interesser.

Ta’ et pitstop og genoplad din energi og entusiasme.

Ta' et kig rundt på skolen

FAQ om pitstop på Vrå Højskole

Pitstop ordningen på Vrå Højskole gør, at du kan tage en pause fra studierne og fokusere på personlig udvikling og genopladning af batterierne. Højskole er altså ikke en vej væk fra studiet, men nærmere en vej tilbage til studierne. 

Det er i princippet et helt almindeligt højskoleophold. Du tilmelder dig bare et semester og skriver i kommentarfeltet at du gerne vil kontaktes om et pitstop ophold. Så kontakter vi til dig og hører nærmere.

Man deltager på lige fod med alle andre i højskoleopholdet. Så du kan selv sammensætte dit skema, lige som det passer dig.

Eneste krav er at du er i gang med et studie. Du skal selvfølgelig også opfylde kravet om at være 17½ år når semestret starter. 

På Vrå Højskole får prisen sat ned med 300,- pr. uge. Se den aktuelle pris på højskoleophold på hjemmesiden. Prisen for et pitstop højskoleophold er for Forår 2024: 22 uger á 1750,- i alt: 38.500,- inkl. studietur og masser af materialer.

Fællesskab?
Lære nyt?
Fordybe dig?
Møde nye mennesker?
Ta' på højskole!

Pitstop 2
Scroll to Top