Fag på Vrå højskole

Et skema med mange muligheder - du bestemmer

På Vrå Højskole har vi mere end 20 fag, som du kan vælge imellem. 

Du bestemmer selv, om du vil fordybe dig og nørde igennem på et område som eksemplevis kunst- eller om du vil lave et mere alsidigt skema, som strækker sig ind over flere fagområder. Du bestemmer nemlig selv over dit eget skema.

Du skal som udgangspunkt vælge fag, så du har undervisning hver formiddag og eftermiddag. 

  • Drømmer du om at blive tekstildesigner kunne det give mening for dig at vælge fag som “Tråd, tryk & tøj” mandag, onsdag og fredag + “fashion” tirsdag og torsdag. 
  • Vil du være illustrator eller billedkunstner kan du vælge billedværksted mandag, onsdag og fredag + kunst tirsdag og torsdag. 
  • Håber du på at blive journalist og komme ind på Medie og Journalisthøjskolen er medie og news oplagte kombinationer.

Ingen af vores fag kræver særlige forudsætninger.  Det vil sige, at du behøver ikke at kunne spille guitar eller klaver for at vælge musik eller forstå noder for at vælge elektronisk musik. Du behøver heller ikke at kunne sy for at vælge fashion eller vide alt om at tage billeder for at vælge foto.

Fagene er åbne for alle – uanset forudsætninger. Dog er faget  DSA – dansk som andetsprog – primært for udenlandske elever.

 

 På en højskole er der:

  • Ingen eksamener
  • Ingen karakterer
  • Ingen fast pensum

 – men vi har mødepligt. Det er vigtigt, at du tager din undervisning alvorligt. Både for din egen og for dine kammeraters skyld. Det er svært at spille i band, hvis bassisten eller trommeslageren mangler, og det kan også være svært at stå klar til et interview, hvis fotografen ikke møder op.

Vi fører derfor protokol til alle undervisningstimer – men til gengæld er fagene efter 15: 30 frivillige. Det gælder eksempelvis yoga og fodbold.

Onsdage i ulige uger er der foredrag og arrangementer efter spisning. De arrangementer er ligesom morgensamlingerne, måltiderne,køkkentjansen, studieturen og bogruppemøderne en del af dit højskoleophold. Så her forventer vi også at se dig.

Vi slutter undervisningsugen af med fredagscafé. Herefter er det frit om du vil blive på højskolen eller tage hjem eller på besøg. Der er ofte ture, arrangementer og fester i weekenden.

Privacy Preference Center

Funktionelle

Nødvendige cookies for at siden har fuld funktionalitet.

gdpr

Statestik

Vi fører statestik over hvordan vores brugere anvender hjemmesiden, så vi løbende kan forbedre den.

_ga, _gid, _gat, YSC, NID, PREF, GPS, IDE, VISITOR_INFO1_LIVE

Integration med Facebook

Så man eks. kan bruge Messenger knappen på hjemmesiden og chatte med os den vej.

fr, datr, locale, pl, sb, xs, fbmsg-sheet-open

Scroll til toppen