Fag på Vrå Højskole

Kropskultur
Bliv bedre til at tolke og pleje din krop I kropskultur, har vi fokus på kroppen. Både den ydre skal – men også den indre.
Se mere
Kreativ Proces
Kreativ proces går ud på at tænke anderledes, at tænke uden for boksen og se tingene i et nyt lys.
Se mere
Tidligere
Næste

De andre fag

Få pulsen op med boldspil og bevægelse i sport. Forstå din krop og hvad der sker med den, når du bevæger dig, spiser og sover i kropskultur. Du kan også komme med ud i naturen i Natur og Udeliv. Tænk nye tanker og gå nye vej i kreativ proces.

Et skema med mange muligheder

På Vrå Højskole har vi mere end 20 fag, som du kan vælge imellem.

Vi har lavet en side med en lille guide: Lav dit eget skema – Se hvilke fag du kan kombinere.

Du bestemmer selv, om du vil fordybe dig og nørde igennem på et område som eksemplevis kunst- eller om du vil lave et mere alsidigt skema, som strækker sig ind over flere fagområder. Du bestemmer nemlig selv over dit eget skema.

Du skal som udgangspunkt vælge fag, så du har undervisning hver formiddag og eftermiddag.

Ingen af vores fag kræver særlige forudsætninger.  Det vil sige, at du behøver ikke at kunne spille guitar eller klaver for at vælge musik eller forstå noder for at vælge elektronisk musik. Du behøver heller ikke at kunne sy for at vælge fashion eller vide alt om at tage billeder for at vælge foto.

Fagene er åbne for alle – uanset forudsætninger. Dog er faget  DSA – dansk som andetsprog – primært for udenlandske elever.

På en højskole er der:

  • Ingen eksamener
  • Ingen karakterer
  • Ingen fast pensum

men vi har mødepligt. Det er vigtigt, at du tager din undervisning alvorligt. Både for din egen og for dine kammeraters skyld. Det er svært at spille i band, hvis bassisten eller trommeslageren mangler, og det kan også være svært at stå klar til et interview, hvis fotografen ikke møder op.

Vi fører derfor protokol til alle undervisningstimer – men til gengæld er fagene efter 15: 30 frivillige. Det gælder eksempelvis yoga og kor.

Onsdage i ulige uger er der foredrag og arrangementer efter spisning. De arrangementer er ligesom morgensamlingerne, måltiderne, køkkentjansen, studieturen og bogruppemøderne en del af dit højskoleophold. Så her forventer vi også at se dig.

Vi slutter undervisningsugen af med fredagscafé. Herefter er det frit om du vil blive på højskolen eller tage hjem eller på besøg. Der er ofte ture, arrangementer og fester i weekenden..

Fede oplevelser?
Lære nyt?
Fordybe dig?
Møde nye mennesker?

Fag på Vrå Højskole 1
Scroll til toppen