Sådan ser skolen ud

Vrå Højskole - højt til loftet - plads og muligheder

Vrå Højskole har mere end 2 hektar og 5000 bolig-kvadratmeter at gøre godt med. Vi har med andre ord god plads, som vi blandt andet bruger til:

• Undervisningslokaler
  • Værksteder
  • Elevhuse
  • Dagligstue
  • Elevstue
  • Gymnastiksal
  • Kunstsal
  • Spisesal
  • Foredragssal
Ud over lokalerne “under tag”, så har vi en skøn og stor have, en boldbane, og en stor fællesgård.

Når du starter på højskole bliver du indkvarteret i et elevhus eller en bo-gruppe. Dem har vi 7 af:

• Cassiopia
  • Fønix
  • Orion
  • Pegasus
  • Vest
  • Øst
  • Nord
Elevhusene er der, hvor du bor sammen med dine roomies, men det er langt fra det eneste sted, hvor du opholder dig. Du spiser i spisesalen, er til morgensamling i foredragssalen og får undervisning i andre lokaler. Efter klokken 16:00 står langt de fleste værksteder åbne, så du kan bruge dem 24:7.

Oversigtskort m. placering af lokaler

Vrå Højskole - stueplans kort

Gå på opdagelse på højskolen

Hele grunden med parkering

Kort over hele grunden

Privacy Preference Center

Funktionelle

gdpr

Statestik

Vi fører statestik over hvordan vores brugere anvender hjemmesiden, så vi løbende kan forbedre den.

_ga, _gid, _gat, YSC, NID, PREF, GPS, IDE, VISITOR_INFO1_LIVE

Integration med Facebook

Så man eks. kan bruge Messenger knappen på hjemmesiden og chatte med os den vej.

fr, datr, locale, pl, sb, xs, fbmsg-sheet-open