fbpx

Strik weekend

Information om strik-weekenden

kr 1.895 Inkl. overnatning 2.495,-
  • 10.-12. november 2023
  • En hel weekend med strik
  • Strik for alle niveauer
LEDIGE PLADSER

Nu kan du få en forlænget STRIK weekend på højskole

En forlænget strikweekend på højskole er den perfekte måde at kombinere afslapning og kreativt udfoldelse. På weekend strikkursus får du mulighed for at lære nye teknikker, møde ligesindede og få inspiration til dit næste strikkeprojekt. Køkkenet serverer lækker mad og der er mulighed for at købe vand, vin og øl til fornuftige priser.

Der er mulighed for at overnatte på højskolen, men du kan også sove hjemme og stadig deltage i morgenmad og aftenhygge. Jer der sover hjemme kalder vi “dagskursister” og vi fratrækker prisen for et værelse i to nætter.    

Gennem de seneste år har vi afholdt nogle yderst succesfulde dage med Strikfest, det er næsten samme koncept, bare at vi tilføjer mulighed for overnatning, endnu mere hygge, ture og lidt ekstra højskole.

Strik weekend 1
EKSEMPEL PÅ SKEMA, ENDELIGT SKEMA ER IKKE KLAR ENDNU

Vi vil arrangere to workshops, på forskellige niveauer, så både begyndere og øvede kan føle sig tilpas. Du vil have mulighed for at arbejde med forskellige materialer og teknikker, og få hjælp til at realisere dit eget strikkeprojekt under vejledning fra erfarne instruktører.

En forlænget weekend på højskole er også en god mulighed for at komme væk fra hverdagens stress og jag, og fokusere på det, du holder af. Strik er en afslappende og terapeutisk aktivitet, der kan hjælpe dig med at slappe af og finde ro i din krop og sind. Vi sørger for at stable masser af brænde op omkring pejsen, så der kan hygges igennem.

Vi skriver selvfølgelig mere om de to workshops, så snart vi har dem booket og klar.

Så hvis du elsker at strikke, eller ønsker at lære det, så er en forlænget weekend på højskole med fokus på strik det perfekte valg for dig. Tag på en kreativ mini-strikkeferie i Vrå, mød nye mennesker og få inspiration til dit næste strikkeprojekt.

Strik Workshops 3.-5. marts 2023

Lørdag formiddag er der workshops på programmet, du skal ved tilmelding vælge mellem Workshop A (for begyndere) og B (for let øvede).

Undervisere

SURPRISE UNDERVISER

Vi arbejder på at finde endnu en spændende underviser.

Sisse Skovbakke

Sisse Skovbakke er musikuddannet og har arbejdet som lektor på lærerudddannelsen i Nørre Nissum (nu VIA University College), senest som underviser på Seniorhøjskolen i Nørre Nissum og Livsstilshøjskolen Gudum. Hun er også aktiv inden for efter- og videreuddannelse af musiklærere samt korleder og coach for kor, der ønsker at videreudvikle sig. Som højskolelærer står Sisse for de kulturelle, sociale, kulturelle og livsduelige områder, altid med et strejf af humor og vestjysk lune.

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange kurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Tilmelding til kurset:


Scroll to Top
Scroll til toppen