Intensivt læringsforløb

3 ugers intensivt læringsforløb: 25.8 – 13.9 2019
12 ugers intensivt læringsforløb: 22.9 – 14.12 2019

Pris:
3 uger: Kr. 4500 alt inkl.
12 uger: Kr. 11.880 alt inkl.

Status:
3 ugers forløb:
 LEDIGE PLADSER
12 ugers forløb: LEDIGE PLADSER

Driller dansk eller matematik? – Så er her chancen for at få styr på det.

Er du ung, uden ungdomsuddannelse, men med en drøm om at komme i gang og stå stærkere som menneske? Så vælg Intensivt Læringsforløb på Vrå Højskole.

Du får:

• Et forløb du aldrig glemmer med nye venner og masser af gode oplevelser
  • Du bliver samtidig opdateret på din faglige viden
  • Du kan komme videre i dit uddannelsesforløb.

På det intensive læringsforløb i Vrå bor du på højskolen. Du bliver undervist i skolefag, som matematik og dansk, men har også mulighed for at udfolde dig kreativt i højskolens mange værksteder.

Ud over undervisningen vil der være:

• Udflugter
  • Nye mennesker
  • Fester
  • Ild i pejsen og meget mere.

På det intensive læringsforløb bliver du en del af hele Vrå Højskole. Det betyder, at du skal være med til morgensamlinger, foredrag og fællesspisninger sammen med andre kursister. For at blive optaget som elev på Intensivt Læringsforløb skal du være fyldt 18 år inden forløbets start.

For at deltage i det intensive læringsforløb, skal du være indstillet på, at der er mødepligt. Du er en del af et hold, der ligesom dig selv vil videre i livet, og hvis det skal lykkes kræver det en indsats.

Underviserne vil tilrette undervisningen, så den passer til dig og dit niveau – og sammen hjælper vi dig videre med din uddannelse og din fremtid.

Folkehøjskolernes Forening i Danmark har skrevet om de 23 unge der var på vores Intensive Læringsforløb i sommer. Du kan læse artiklen “Det er første gang i mit liv, jeg er enig med min lommeregner!” ved at klikke her.

Mere om undervisningen:

Dansk: I dansk arbejder vi både med skriftlig og mundtlig dansk. Vi arbejder både med retorik og kommunikation, men også med grammatik og bøjninger. Undervisningen er målrettet den enkelte elev.

Matematik: I matematik arbejder vi både med færdighedsregning og problemregning – vi er konkrete og har en praktisk tilgang, når vi løser opgaver. Vi tager fat på de matematiske udfordringer, du har.

News: I News tager vi demokratiet og vores styreform alvorligt – det er nemlig en vigtig del af den danske højskoletradition. Vi følger med i det omkringliggende samfund. Både det lige udenfor vinduerne i Vrå – men også i et større globalt perspektiv.

Kreative værksteder: På Vrå Højskole kan du både fordybe dig i foto, billedkunst, tekstil og design. Du kan lære at udtrykke dig på nye måder eller forstærke og forbedre dit eget udtryk.

Bevægelse: Vrå Højskole råder over en gymnastiksal og en boldbane, og vi har samtidig mulighed for at bruge Vrå Idrætscenters fitnesscenter. Området omkring Vrå Højskole egner sig perfekt til gå- og løbeture.

Praktisk info:

• Som elev på det intensive læringsforløb kommer du til at bo på dobbeltværelse med en anden elev, og du bliver indkvarteret på en af Danmarks klassiske højskoler
  • Vrå Højskole kan tilbyde hyggelige rammer, en stor have og masser af værksteder
  • Højskolen ligger også tæt på tog, bus, fly og Vesterhavet. Der er samtidig flere indkøbsmuligheder i Vrå, og det er let at komme til Hjørring og Aalborg

Intensivt læringsforløb: 3 uger

Start: 25. august 2019
Slut: 13. september 2019

Der undervises 20 lektioner om ugen i dansk og matematik
(10 lektioner i hvert fag)

Der kan sammensættes forskellige muligheder, hvis behovet kun er for dansk eller kun for matematik,

Skemaet suppleres med højskolens øvrige fag som du kan se her og du har i alt 30 lektioner pr. uge, som alle på højskolen.

I dette forløb kan indgå en 3 dages tur til København til Ungdommens folkemøde d. 4. – 6. september.

Forløbet udbydes også som et dagforløb.

Du betaler kr. 4.500,- for forløbet, alt inkl.

Intensivt læringsforløb: 12 uger

Start: 22. september 2019
Slut: 14. december 2019

Der undervises 20 lektioner om ugen i dansk og matematik
(10 lektioner i hvert fag)

I dette forløb kan indgå en 5 dages studietur til Göteborg d. 30. september – 4. oktober.

Forløbet udbydes også som et dagforløb.

Du betaler kr. 11.800,- for forløbet, alt inkl.

Kontakt os for tilmelding eller spørgsmål:

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på tlf: 9898 1010, eller skrive til os på mail: info@vraahojskole.dk

Privacy Preference Center

Funktionelle

gdpr

Statestik

Vi fører statestik over hvordan vores brugere anvender hjemmesiden, så vi løbende kan forbedre den.

_ga, _gid, _gat, YSC, NID, PREF, GPS, IDE, VISITOR_INFO1_LIVE

Integration med Facebook

Så man eks. kan bruge Messenger knappen på hjemmesiden og chatte med os den vej.

fr, datr, locale, pl, sb, xs, fbmsg-sheet-open