fbpx

5 dages Hunde kursus – Lær om menneskets bedste ven

Information om
hunde-kurset

kr 5.400 Inkl. kost og logi i enkeltværelse
Bad og toilet på værelset
  • 18. juni - 22. juni 2024
  • NYT kursus
Ledige pladser

Kurset for dig og din hund​ på højskole

Har du lyst til at sætte fokus på dig og din hund. Så kom med på en uges kursus sammen med din firbenede makker. Kurset er for dig:

  • Der synes det kunne være sjovt at tage din hund med på højskole
  • For dig, der vil vide mere om hunde eller overvejer at få en hund
  • For dig der bare godt kan lide hunde og gerne vil være i selskab med flere af dem
  • Kort sagt for alle der vil udforske samspillet mellem hunde og mennesker.

Medbring tøj til ude-aktiviteter og al slags vejr. Kom og deltag i nogle sjove dage med børn og hunde og få mere ud af menneskets bedste ven. Alle hunde er velkomne undtagen ulovlige hunderacer og hunde i løbetid (kontakt dit forsikringsselskab og hør om afbestillingsforsikring). Vi henstiller naturligvis også til at hunde der medbringes på kursus er vant til at omgås andre hunde, ligeledes skal den kunne være alene på værelset i perioder.

Du og din hund behøver ikke at have trænet før. Både nybegyndere og øvede er velkomne. Du må også gerne tilmelde et barn eller barnebarn – blot de er ifølge med dig under hele kurset. 

BEMÆRK: Hundekurset er et af vores aller mest populære kurser. De er derfor hurtigt udsolgt. Du kan blive skrevet op på venteliste, og vi kontakter dig, hvis der bliver en plads ledig.

5 dages Hunde kursus - Lær om menneskets bedste ven 2

Vær opmærksom på at vores kurser indeholder mere end fag-undervisning. Der er også planlagt tid til foredrag, hygge i dagligstuen, frokost, indlogering etc. Du vil få et skema for kurset tilsendt inden kursusstart.

Sådan foregår en “hundeuge” på Vrå Højskole

Vi spiser sammen  og starter dagen med morgensamling.
Dagene går med foredrag, leg, læring, træning og meget andet beskæftiger vi os med, hvorfor hunden gør som den gør og ofte ikke gør. Vi hører om sanser og behov, om adfærd og opdragelse – vi skal på udflugter i lokalområdet – både i skoven og på de lange hvide strande ved Vestkysten. Aftenerne bruger vi på sang, foredrag, film og meget andet.

Hunden skal være i snor på skolens område og må naturligvis ikke komme i spisesal eller køkken.

Historisk om hunden

Hvis ikke hunden er menneskets bedste ven, så er hunden i hvert fald menneskets ældste ven. Allerede for over 14.000 år siden begyndte mennesker og hunde at leve sammen. Man mener, at det begyndte med, at hundene kom og spiste af menneskets møddinger.

I begyndelsen har hundene været sky, men efterhånden har de fået mere og mere tillid til mennesker – og omvendt.Til sidst er mennesker og hunde blevet venner, og det har begge parter haft glæde af lige siden.

Undervisere

Renee Kristiansen

Renée er uddannet Veterinær Ernærings Terapeut og Hundeadfærdsinstruktør og arbejder til dagligt hos Center for dyreterapi. Hun har suppleret sine uddannelser med kurser indenfor bl.a. hestetræning og adfærd, holisme samt kurser med bl.a. Dr. Sophia Yin og Anders Hallgren.

Renée har en bred vifte af erfaring indenfor dyretræning, her i blandt oplæring og træning af psykiatriske servicehunde, samt træning af sælerne på Nordsøen Oceanarium.

Maryann Kayleeope

Maryann er certificeret adfærdsinstruktør, adfærdsspecialist mao. hundepsykolog, har træningsplads i naturskønne Nordjylland udenfor Sindal nærmest midt i Slotved Skov Dyrepark. Hun har er tilknyttet Center for dyreterapi og har udover det egen praksis

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange kurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Tilmelding til kurset:

Scroll to Top