Velkomst og afsked!

Bestyrelsen for Vrå Højskole havde den 1. marts glæden af at byde velkommen til Anne Friis som skolens nye forstander. Anne kender allerede skolen fra sin ansættelse som mentor på skolen, og har nu taget hul på sine mange nye opgaver. Vi glæder os til at samarbejde med hende om at videreføre og udvikle skolen de mange kommende år. 

Pia Schnoor og Søren Ottzen bliver hos os indtil udgangen af marts 2021 for at sikre en god overgang. Efter 14 år som forstanderpar har de valgt at overlade opgaverne til andre, gå på pension og dermed tage hul på en ny tilværelse med bedre tid til familien og egne interesser. De efterlader sig en skole med ventelister til de lange kurser, en sund økonomi og en stor gruppe engagerede medarbejdere, der hver dag bidrager til at gøre højskolen til et levende hus, hvor alle kan trives og udvikle sig uanset forudsætninger og baggrund. Det er også en skole med renoverede, funktionelle og vedligeholdte bygninger, der blev overdraget til den nye forstander.

Fra bestyrelsens side vil vi gerne takke Pia og Søren for samarbejdet og for den indsats, de har ydet for højskolen gennem årene. Samtidig glæder vi os over, at det nu igen er muligt at invitere forårets elever tilbage på skolen efter vinterens nedlukning. 

Både velkomst og afsked vil blive markeret officielt med en reception senere på året, når det igen er muligt at forsamles. Eventuelle hilsner inden da kan sendes til skolens kontor.

Mvh. Anne Marie Heide Hviid, 
Formand for Vrå Højskoles bestyrelse

Del denne side på de sociale medier:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Scroll til toppen