Upcycling Wood – Nyt liv til genbrugsmaterialer i træ

Information om upcycling-kurset

kr 4.950 Inkl. kost og logi i dobbeltværelse
  • Uge 31: 30-07-2022 – 05-08-2022
  • Uge 31: LEDIGE PLADSER
  • Ungdoms- og Studiepris: 3.950,-
Ledige pladser

Vi giver nyt liv til kasserede materialer - med Owen Henderson

Upcycling, kan kaldes for opkvalificerende genbrug.

Upcycling er en proces der kræver kreativitet og opfindsomhed. Det handler om at se materialer på en anderledes måde, og skabe noget nyt fra gamle materialer. Upcycling kan praktiseres på alle niveauer.

Vi tager uønskede materialer som: gammelt træ, krydsfiner, plastflasker og forvandler dem til ønskede genstande som smykker, møbler og knagerække – med hjælp af simple værktøjer og maskiner.

 

Meget mere end bare genbrug

Når du er på ugekursus på højskolen, lærer og forbedrer du dine tekniske færdigheder inden for dit valgte fag. Men et sommerkursus er meget mere end det. 

Det er også fællessang fra højskolesangbogen, foredrag og hyggeligt samvær. Både når vi mødes til morgen- og aftensamling i foredragssalen, men også omkring de mange velsmagende måltider i spisesalen.

Ud over dem du går på hold med, vil du også møde mange af sommerens øvrige kursister. 

Har du særlige behov i forhold til mad, er det vigtigt, at du gør os opmærksomme på det, når du tilmelder dig. Vi tager kost-hensyn til både allergikerere, veganere og vegetarer.

På sommerkurserne er det normalt, at du bliver indkvarteret på tomandsværelser med eget bad og toilet. Du kan ønske at komme til at bo sammen med en du evt. kender, eller du kan ved tilmeldingen bestille enkeltværelse. Bemærk, at det koster 1450,- ekstra 

Du er også velkommen til at ringe på 9898 1010, hvis du har yderligere spørgsmål. 

Særlige forhold for ungdomspris

Deltager du som ung under 25 år eller med studiekort(25-30 år), skal du huske at markere boksen i tilmeldingen.

Vær opmærksom på, at du IKKE kan få eneværelse, når du vælger ungdomspris.

Underviser

Owen Henderson

Originally from Scotland, I trained as an Illustrator and Printmaker at Duncan of Jordanstone college of art in Dundee.

Subsequently I have trained as a furniture carpenter here in Denmark and enjoy utilizing my carpentry skills in the direction of upcycling.

I particularly enjoy the creative constraints of taking old materials or products and finding new and interesting ways to develop them.

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange sommerkurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Nogle af vores kurser har kun plads til eksempelvis 12 deltagere – nogle enkelte mere. De små hold sikrer, at du får ekstra meget ud af undervisningen – og samtidig lærer de øvrige kursister på holdet bedre at kende.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Tilmelding til kurset:Scroll til toppen