Sommerhøjskole med dansk og matematik

Information om Sommerhøjskole med dansk og matematik på Vrå højskole

kr 1.500 Da opholdet er støttet med midler fra scocialstyrelsen og højskolen støtter med midler, bliver den samlede pris for 3 ugers sommerkursus 1500 kroner.
  • Uge 28-30: 09-07-2022 – 29-07-2022
  • Uge 28-30: LEDIGE PLADSER
Ledige pladser

Kom på højskole og få dansk og mat.

Fra 9. juli og frem til 29. juli holder Vrå Højskole Sommerhøjskole med dansk og mat. for unge.

På kurset vil du i højskolemiljøets trygge rammer være sammen med jævnaldrende både i undervisning og fritid. Oplev højskolens fællesskab med andre unge i et hyggeligt miljø. Oplev hyggen, udfold dig fagligt og få en sommer fyldt med oplevelser!

Der vil blive undervisning i dansk og matematik. Derudover en række fag, der skifter over perioden. Det kan f.x. være, Outdoor, Keramik, Kunst, Musik, Tekstil og håndarbejde, Musikproduktion, Kreativ Værksted, Foto, Yoga og meget andet.

Derudover vil der være en række aktiviteter som f.x. ture til det vilde og smukke Vesterhav og andre udflugter, besøg på kunstmuseum, lejrbålshygge og meget, meget mere.

Eleverne vil også have mulighed for at deltage i foredrag og masser af hygge i den store højskolehave. Du vil også få rig mulighed for at afprøve højskolens åbne værksteder – og vi er åben overfor dine idéer og input.

Praktisk:
Indkvartering er i dobbeltværelser. Du kan vaske tøj på skolen. Det koster 200 kr. for et vaskekort med 10 vaske. Der er gratis WIFI overalt på højskolen.

Sommerhøjskole med dansk og matematik 1

Det med småt fra https://ffd.dk/ Målgruppen er: Unge mellem 16 og 25 år, der ikke har en ungdomsuddannelse eller faglige forudsætninger for at kunne starte på ordinær uddannelse. Unge, der er motiveret af at starte på uddannelse, og som ikke har kognitive udfordringer. Herunder er det unge, der er kendetegnet ved et eller flere af følgende: Unge, der ikke har fået 2 i dansk/og eller matematik, ikke har afsluttet folkeskolen eller har været udenfor uddannelse i længere tid. Unge, der er uddannelsesmotiverede, og som mangler det sidste for at kunne starte. Unge, der har været stressramt, har lavt selvværd eller anden mistrivsel, men ikke svære diagnoser. Unge, der er frafaldet ungdomsuddannelse. Unge, der ikke er i uddannelse, men ikke nødvendigvis er ”kendt” af systemet. Unge, der har et højskoleforløb som del af sin egu, og som har brug for et fagligt løft i dansk og matematik Unge, der har lidt nederlag og derfor har mistet selvtilliden i forhold til uddannelse. Unge, der kan modtage undervisning på dansk. Unge, der ikke har stofmisbrug Unge, der har haft svært ved at se sig selv i uddannelse, eller har mistet troen på uddannelse

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange sommerkurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Mange af vores kurser har kun plads til eksempelvis 12 deltagere – nogle enkelte mere. De små hold sikrer, at du får ekstra meget ud af undervisningen – og samtidig lærer de øvrige kursister på holdet bedre at kende.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Tilmelding til kurset:

VIGTIGT: Når du har udfyldt denne formular, sender vi dig en email, med et link til mere detaljeret tilmeldings-formular. Du er først tilmeldt når du har udfyldt formularen på den fremsendte mail!!!
Scroll til toppen