fbpx

Seniorhøjskole - Egnskursus

Information om egns-kurset

kr 4.950 Inkl. kost og logi i dobbeltværelse.
Bad og toilet på værelset
 • Uge 31: 31-07-2023 - 06-08-2023
 • Uge 31: Ledige pladser, KUN til dags-kursister (vi har ikke flere ledige værelser)
Ledige pladser

En hyggelig uge med kulturen og klassisk højskole i fokus, i et tempo hvor alle kan være med.

Brug en uge af sommeren på kulturkursus midt i Vendsyssel, hvor du vil få et indblik i egnen via udflugter og foredrag, krydret med højskolehygge og god mad.

På programmet står der bl.a.: 

 • Engelund Samlingen/Kunstbygningen i Vrå.
 • Udflugt til vestkysten
 • Besøg på Børglum Kloster
 • Grenen og Råbjerg Mile
 • Rubjerg knude
 • Musikforedrag
 • Foredrag om Vrå Højskolens histore
 • Sangaften

Vi har sat erfarne højskolelærere på skemaet, de sikrer en god sammenhæng i ugen. Vores morgensamlinger spænder bredt, men der er altid sang fra højskolesangbogen og interessante emner på programmet. I løbet af dagen er der sørget for plads til gode pauser. Hver aften er der også noget på programmet, det kan være en rundvisning på højskolen, en sangaften og måske et foredrag. Den sidste aften er der gjort lidt ekstra ud af menuen og lidt ekstra hygge.  

Seniorhøjskole 1
hovedbygningen

Du får i løbet af denne højskoleuge en helt unik mulighed for at komme tæt på den nordjyske kultur, samtidig med, at du får godt selskab af de øvrige kursister på højskolen til måltiderne, morgensamlingerne og aftenarrangementerne.

Om dig:

 • Du har lyst til at høre foredrag
 • Du er klar på at tage på udflugter
 • Du har lyst til hygge og samvær med andre kursister

Har du særlige hensyn, som vi skal tage i forhold til din kost, kan du gøre opmærksom på det i kommentarfeltet i din tilmelding. Det er også her, du har mulighed for at bestille enkeltværelse. Bemærk: Enkeltværelse koster et tillæg på 1.450,-

Underviser

Kristian Bast

Kristian Bast er født i Hjørring i 1970 og har altid været vild med at fotografere. Som dreng byggede han sine første kameraer selv, og dyrkede interessen i folkeskolens mørkekammer.

Efter handelsskolen fik Kristian lærerplads hos fotograf Svend Ladefoged i Fotomagasinet i Hjørring. Siden har han arbejdet som fotograf og fotohandler i Thisted, og startede som 21-årig sit eget atelier og fotohandel i Sindal. I 1993 kastede Kristian sig – som en af de første fotografer- over kommercielle fotocd-er. Han arbejdede blandt andet tæt sammen med portrætfotograf Grethe Raaby, de har været en vigtig lærermester i mørkekammeret og klassisk portræt-teknik.

Kristian indledte i midt 90-erne et samarbejde med Se og Hør og moderedaktør Hanne Lyngfeldt. Samarbejdet førte til fotoshoots i Brasilien, Spanien og Los Angeles, hvor Kristian blandt andet fulgte tv-serien Bay-Watch.

Når han lejlighedsvis ikke er at finde på højskolen, bor Kristian i en ombygget kirke i Hjørring hvor kirkesalen er indrettet til fotostudie. Ud over undervisningen fungerer Kristian også som bogruppelærer og mentor for eleverne. 

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange sommerkurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Tilmelding til kurset:

Scroll to Top