Seniordans

Uge 25: 16-06-2019 – 22-06-2019

Pris: Kr. 4000 i dobbeltværelse inkl. kost og logi

Status: Aflyst

Man bliver i godt humør af at danse

Man bliver i godt humør af at danse, og det er herligt at møde andre glade mennesker i festligt lag. Derfor får du nu chancen for at tilbringe en uge på Vrå Højskole med masser af dans og højskoleliv, foredrag og udflugter. 

Seniordans er fælles dans, der ikke kræver, at man har en dansepartner. Kurset arrangeres sammen med Landsforeningen for Dansk Senior Dans. Du behøver ikke at prøvet det før – kurset er åbent for både nybegyndere og øvede dansere.

Nordjylland – og ikke mindst området hvor Vrå Højskole ligger, er i sommerhalvåret en guldgrube af koncerter, marskandisere, sjove udflugtsmål, smukke solnedgange, levende gallerier og meget mere.

Vi glæder os til at vise jer alt dette – og ser frem til at byde jer velkommen.

Vi har i programmet ikke fastlagt alle aftenprogrammer, da der i sommerhalvåret sker en masse spændende ting i lokalområdet, som vi har mulighed for at opleve ved blot at tage en lille tur i vores bus.

Du vil som deltager på seniordans også møde andre kursister, der er på Vrå Højskole samtidig med dig. Du vil se dem til blandt andet alle måltiderne, til morgensamling og aftenarrangementer.

Har du særlige kost-hensyn og ønsker om enkeltværelse, skal du gøre opmærksom på dette ved tilmelding. Vær opmærksom på, at  det koster 800,- i tillæg at bo på eneværelse

Program

seniordans program 2019

Del kurset på sociale medier:

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Underviser

Lisbeth Madsen

Bor i Tornby ved Hirtshals, og har været på mange højskoler som instruktør i seniordans, – og gymnastik.  Jeg var i 1986 med til at starte seniordans op her i Danmark.

I det daglige har jeg  2 hold dansere i Hjørring og Hirtshals. Spiller desuden klaver og synger.

 

Underviser

Bothilde Vølkers

 Født i Sønderjylland i 1947, hvor jeg stadig bor.. Jeg har været danseleder siden 2011 og har selv danset moderne dans, folkedans og seniordans i mange år. Jeg underviser 3 hold dansere, heraf et hold i forbindelse med sjov motion med mellem 70 og 90 dansere pr. gang. Hvert år arrangere jeg 4 forskellige gange sommerdans for de dansere, som har lyst at møde op. Jeg er kasserer for seniordanserne i region Sønderjylland samt kassere for et aktivitetscenter i Aabenraa. Jeg glæder mig  til at undervise på højskolen.

Bothilde

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange sommerkurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Mange af vores kurser har kun plads til eksempelvis 12 deltagere – nogle enkelte mere. De små hold sikrer, at du får ekstra meget ud af undervisningen – og samtidig lærer de øvrige kursister på holdet bedre at kende.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Uforpligtende tilmelding til kurset:

Scroll til toppen