Sangskrivning med Marcus Winther-John

Information om sangskrivnings-kurset

kr 4.950 Inkl. kost og logi i dobbeltværelse
  • Uge 29: 16-07-2022 – 22-07-2022
  • Uge 29: LEDIGE PLADSER
  • Ungdoms- og Studiepris: 3.950,-
Ledige pladser

Sangskrivning på Vrå Højskole med underviser Marcus Winther-John.

Marcus har et imponerende CV og bagkatalog af sange, både som soloartist og som sangskriver for store navne såsom; Tim Christensen, Sanne Salomonsen, Mads Langer, Barbara Moleko, Peter Belli m.fl.

Marcus vil på Vrå Højskole have fokus på at skrive ”den gode sang”. Der vil være undervisning i tekstudarbejdelse, form, genreforståelse og ”skriv et hit”. ”Den gode sang” kan både forstås som en subjektiv opgave, eller man kan have fokus på at forstå musikbranchens krav til sange, hvis ønsket f.eks. er at sælge sine sange til udøvende kunstnere.

Alle kan deltage, begynder som øvet, dog er det en forudsætning at man kan akkompagnere sig selv. Man skal medbringe egen guitar hvis man bruger denne til sangskrivning, klaver kan lånes på skolen.

Meget mere end bare et sangskrivningskursus

Når du er på malerkursus lærer og forbedrer du dine tekniske færdigheder inden for akrylmaling. Men et sommerkursus er meget mere end det. 

Det er også fællessang fra højskolesangbogen, foredrag og hyggeligt samvær. Både når vi mødes til morgen- og aftensamling i foredragssalen, men også omkring de mange velsmagende måltider i spisesalen.

Ud over dem du går på hold med, vil du også møde mange af sommerens øvrige kursister. 

Har du særlige behov i forhold til mad, er det vigtigt, at du gør os opmærksomme på det, når du tilmelder dig. Vi tager kost-hensyn til både allergikerere, veganere og vegetarer.

På sommerkurserne er det normalt, at du bliver indkvarteret på tomandsværelser med eget bad og toilet. Du kan ønske at komme til at bo sammen med en du evt. kender, eller du kan ved tilmeldingen bestille enkeltværelse. Bemærk, at det koster 1450,- ekstra 

Du er også velkommen til at ringe på 9898 1010, hvis du har yderligere spørgsmål. 

Særlige forhold for ungdomspris

Deltager du som ung under 25 år eller med studiekort(25-30 år), skal du huske at markere boksen i tilmeldingen.

Vær opmærksom på, at du IKKE kan få eneværelse, når du vælger ungdomspris.

Underviser

Marcus Winther-John

Pladedebuterede som forsanger, guitarist og sangskriver i bandet Inside the Whale. 

Marcus kickstartede en solokarriere med nummeret High On You, der blev Ugens Uundgåelige på P3, og i 2003 udkom solodebutalbummet Grow.

Men med co-writer credits på hovedparten af Tim Christensens debutalbum, Secrets On Parade, på cv’et voksede efterspørgslen hurtigt på Marcus’ sangskrivningstalenter.

Siden da har Marcus skrevet sange til udgivelser med en ualmindelig lang og varieret liste af hjemlige artister, f.eks. Tim Christensen, Sanne Salomonsen, Michael Learns to Rock, Anna David, Julie Berthelsen, Mads Langer, Christopher, Barbara Moleko, Sys Bjerre, Peter Belli, Julie Berthelsen, Dicte, Ankerstjerne m.fl. I film- og tv-verden har man også kunnet høre Marcus’ værker i form af X Factor-vindersange, Melodi Grand Prix-sange og placeringer i bl.a. Lego Friends, The Vampire Diaries, Violetta, Blinkende Lygter m.m.

I de senere år har sangene også fundet vej op ad de udenlandske hitlister med artister som New Kids On The Block, The Baseballs, David Bisbal, SHINee, med topplaceringer i bl.a. USA, Tyskland, Korea, Spanien og Japan.

Og endda med en topplacering på verdens samlede salgsliste (United World Chart) med det japanske band J Soul Brothers med nummeret (You shine) the world.

Er desuden aktuel med bogen: Skriv Hits og sælg dem.

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange sommerkurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Nogle af vores kurser har kun plads til eksempelvis 12 deltagere – nogle enkelte mere. De små hold sikrer, at du får ekstra meget ud af undervisningen – og samtidig lærer de øvrige kursister på holdet bedre at kende.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Tilmelding til kurset:Scroll til toppen