Rejsekursus – 5 dage på højskole + 8 dages rejse til Island

Uge 25-26: 16-06-2019 – 29-06-2019

Pris: Kr. 25000 i dobbeltværelse inkl. kost og logi

Status: Ledige pladser

En rejse til Island er en oplevelse for livet

Tag med Vrå Højskole til Island og oplev gejsere, midnatssol, islandske heste og og andre naturfænomener, der kendetegner det moderne ø-samfund.
For at få det fulde udbytte af en rejse til Islands enestående natur og kultur tilbyder vi 5 dage på Vrå Højskole som optakt. Vi har en traditionsrig og moderne højskole. Vores gamle, men velholdte hovedbygninger danner den hyggelige ramme om alle vores fællesaktiviteter.

I foredragssalen skal vi høre om islandsk kunst og litteratur, Island i dag, den islandske hest (der jo er gudernes hest) og om Njals sagaer. Alt sammen fra Danmarks bedste på områderne. Islandske film er storslåede, og vi vælger at se en af dem.

Vrå Højskoles køkken sørger for fremragende forplejning, og indkvartering sker i moderne værelser med eget bad og toilet. Vi bliver godt forberedte og får et højskoleophold inden vores rejse til Island.

Helt oppe nordpå i Island bliver det ikke mørkt på denne tid. Solen er lige nede under horisonten blot nogle få minutter. Her starter årets rejse. Vi besøger den fantastiske sø Mývatn med uendelige mængder fugle og den ene naturattraktion efter den anden: sære lavaformationer, kogende mudderpøle og fantastiske udsigter. Dernæst langs de smukke østfjorde, før vi en på en lang strækning vil følge Europas største gletsjer Vatnajökull. Før vi når Reykjavik, skal vi en tur til Vestmannaøerne. Mange vil huske det voldsomme vulkanudbrud dér i 1973, som man bedre kan forstå efter et besøg på vulkanen og i det fine museum. Naturligvis skal vi også se gejserens kogende vand- og dampsøjle og flere store vandfald. 

Det er 8 dage med høj intensitet, som den meget kompetente, dansktalende rejseleder bidrager til.

Inkluderet i prisen:

 • Flybilletter t/r, inkl. skatter og afgifter
 • Transport iflg. program i komfortabel, røgfri bus med god plads og erfaren chauffør
 • Indkvartering i delt dobbeltværelse m. morgenmad – privat bad/toilet alle steder.
 • Middag x 6 stk.
 • Frokost x 3 (Dag 2, Dag 4 og Dag 5)
 • Entréer til de nævnte museer
 • Dansk-talende rejseleder på den islandske del af rejsen
 • Lovpligtigt bidrag til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen:

 • Servering ombord på flyet
 • Drikkevarer ved måltider – ud over isvand, som altid følger frit og rigeligt
 • Øvrige måltider
 • Eventuelle aktiviteter og entrébilletter ud over de nævnte
 • Der tages forbehold for større pris- og valutaændringer og for ændringer af skatte- og afgiftsforhold.

Del denne side på de sociale medier:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange sommerkurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Mange af vores kurser har kun plads til eksempelvis 12 deltagere – nogle enkelte mere. De små hold sikrer, at du får ekstra meget ud af undervisningen – og samtidig lærer de øvrige kursister på holdet bedre at kende.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Uforpligtende tilmelding til kurset: