Oliemaling og akryl

Uge 26: 20-06-2020 – 26-06-2020

Pris: Kr. 4800 i dobbeltværelse inkl. kost og logi

Status: Venteliste
Se kurset i uge 27

Slip din indre kunstner fri på Vrå Højskole

Vær kreativ på Vrå Højskoles malerkursus. Kurset foregår i en uhøjtidelig atmosfære, hvor både begyndere og øvede kan være med – og hvor alle får mulighed  for at finde deres eget billedmæssige udtryk.

Kurset indeholder:

  • Fællesundervisning i farve og materialelære
  • Fællesundervisning i teknik og komposition
  • Individuel vejledning.

I malersalen kan du arbejde efter model og opstillinger men, du er også mere end velkommen til at  lave billeder af mere eksperimentel art.

Om dig:

  • Du har lyst til at gå igang med – eller blive bedre til at male
  • Du er åben overfor personlig feedback og konstruktiv kritik
  • Du kan arbejde i et åbent værkstedsmiljø sammen med andre kursister

Materialer som maling, lærred, rammer og pensler kan købes på skolen, men du er også velkommen til at medbringe dine egne. Skolen sætter staffelier op.

Glæd dig til en uge, der ud over maling byder på lækker mad, højskolemorgensamlinger, aftenarrangementer og hygge med alle de øvrige kursister på højskolen.

Vi tager gerne særlige kosthensyn, hvis du gør opmærksom på det ved tilmelding. Her kan du også skrive, hvis du ønsker enkeltværelse. Bemærk: Enkeltværelsestillæg på 1000,-

Underviser

Jens Sørensen

Jens Sørensen er en af de kendte malere i Vendsyssel og en flittig udstiller ved udstillingerne i Børglum, som i 2007 havde 25 års jubilæum. Han er især kendt for sine spejlinger af livet. Dette ses som spejlinger i butiksruder, hvor man så skal vælge, om livet leves indenfor eller udenfor.

Underviser

Adrienne Agnew

Adrienne Agnew har boet i Nordjylland siden 1972, født og opvokset i Pennsylvania, USA. Uddannet på Syracuse University School of Fine Arts (N.Y.) og på Bergens Kunsthåndværkerskole i Norge. Hun er meget alsidig og arbejder udover maleri også med akvarel, tegning, grafik, dukketeater og scene/kostume- design.

Del denne side på de sociale medier:

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange sommerkurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Mange af vores kurser har kun plads til eksempelvis 12 deltagere – nogle enkelte mere. De små hold sikrer, at du får ekstra meget ud af undervisningen – og samtidig lærer de øvrige kursister på holdet bedre at kende.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Tilmelding til kurset:

Scroll til toppen