Nytår på højskole

Uge 52-01: 27-12-2021 – 02-01-2022

Pris: Kr. 5.000 i dobbeltværelse inkl. kost og logi

Status: VENTELISTE

Nytår på højskole er en sikker fest

Når du fejrer nytår på højskole i Vrå, kan du være sikker på dejlige omgivelser, god mad og gode oplevelser. Vi har altid et spændende tema og underholdende ture. I dagene op til nytår er der foredrag, sangaftener med højskolesangbogen og anden god underholdning.

Programmet er lagt, så alle kan være med, og der er selvfølgelig både morgensamling og en god lang pause efter frokost.

Vær opmærksom på, at vores nytårskursus er et tilløbsstykke. Det er et af højskolens mest populære uger. Hvis du oplever, at kurset er udsolgt, sætter vi dig gerne på venteliste.

 

Nordjysk Gastronomi

2021 er året, hvor vi skal sætte fokus på den gode mad, det gode bagværk, den gode vin, den gode øl og den gode bjesk.

Sammen med højskolens dygtige kokke og spændende foredragsholdere, der brænder for deres fag, skal vi udforske mulighederne i det NORDJYSKE GASTRONOMISKE landskab. Både det der produceres, det der udvikles og måske importeres til special forretninger, der har holdninger og meninger om, hvorfor de gør, som de gør.

Vi skal lære om råvarer. Vi skal lære om råvarernes historie og deres udvikling. Vi går igennem køkkentrends før, nu og i fremtiden. Vi skal lære, hvordan man bedst bruger sine madrester og lære, hvordan vi bedst bekæmper madspild. Du kommer på kurset til at møde højskolens egen bæredygtighedskoordinator, der er ekspert i “madrester”. Glæd dig også til at møde en lokal vinbonde, en ølbrygger og en bjeskentusiast- og glæd dig lige så meget til at smage på deres produkter.

Vi skal på ægte højskolemanér snakke, hygge , synge og diskutere alt mellem himmel og jord. Vi skal besøge Vesterhavet, holde en gallaften med fokus på den gode nordjyske mad, og ikke mindst have en forrygende hyggelig nytårsaften.

Programmet for nytårskurset

Mere om alt det, du kan opleve

Maden
Vrå Højskoles kokke vil i løbet af nytårskurset forkæle din gane og din mave. Maden til nytår på højskole er lavet fra bunden med gode lokale råvarer. Højskolens køkken har det økologiske bronzemærke og serverer en alsidig menu til alle måltider. Både den 29. og nytårsaften er lækre vine inkluderet i måltidet. Nytår 2021 har fokus på maden, det bliver EKSTRA godt i år.

Vestkysten
Vi vil i løbet af nytårskurset gøre stop ved flere smukke steder langs
Vesterhavet og vestkysten. 

Fordragsholdere
Mere information kommer, når programmet er fastlagt.

Musikken
Vrå Højskole er lig med sang og musik, og hver dag vil vi synge sange fra Højskolesangbogen, når vi mødes til morgensamling. Nytårsaftensdag er der en lille koncert og årets første aften i 2022 er helliget fællessang i foredragssalen – det hører sig nemlig til, når der er nytår på højskole.

Den daglige rytme

08.00 – Morgenmad i spisesalen
09.00 – Morgensamling med sang i foredragssalen
09.30 – Formiddagsaktivitet med kaffepause
12.00 – Frokost og efterfølgende siesta
14.00 – Eftermiddagsaktivitet med kaffepause
18.00 – Middag i spisesalen eller kunstsalen
19.30 – Aftenaktivitet i foredragssalen + kaffe

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange sommerkurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Mange af vores kurser har kun plads til eksempelvis 12 deltagere – nogle enkelte mere. De små hold sikrer, at du får ekstra meget ud af undervisningen – og samtidig lærer de øvrige kursister på holdet bedre at kende.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Tilmelding til kurset:

Scroll til toppen