Malerkursus - Oliemaling og Akryl - Nye undervisere

Uge 27: 27-06-2020 – 03-07-2020

Pris: Kr. 4800 i dobbeltværelse inkl. kost og logi
UNGDOMS- OG STUDIEPRIS: 1920,-

Status: VENTELISTE

Fordyb dig i olie- og akrylmaling på dette kunstkursus med Ole Schiellerup og Morten Søndergård

Kom med ind i Vrå Højskoles kreative malersal, når Ole Schiellerup og Morten Søndergård i uge 27 underviser i olie- og akrylmaling.

Kurset er både for nybegyndere og for øvede. Alle vil – uanset forudsætninger – få mulighed for at fordybe sig og male intensivt med maleriet.

Kurset indeholder:

  • Fællesundervisning med teori og oplæg
  • Introduktion i farve- og materialelære
  • Introduktion til teknik- og komposition
  • Arbejde med forskellige af maleriets genrer som ekspressionisme, naturalisme, realisme
  • Arbejde med landskabs-maleriet, stilleben opstillinger og portræt 
  • Individuel vejledning og kritik

Du vil som kursist blive introduceret til faste opgaver, men der vil være en høj grad af personlig frihed, hvor du som kursist kan sætte dit eget præg på indholdet af kunstugen. Det hele afsluttes med en stor fernisering.

 

Om dig:

  • Du har lyst til at male med olie- og akrylmaling
  • Du kan arbejde i et åbent værksteds-miljø side om side med andre kursister
  • Du er åben overfor personlig feedback og konstruktiv kritik

Højskolen sætter staffelier op – men du er velkommen til at tage egne materialer med som maling, rammer, lærred og pensler.  Du kan også købe materialer hos os.

Ud over kursisterne på malerholdet vil du møde højskolens øvrige gæster, som du vil spise sammen med, være til morgensamling med og aftenarrangementer med.

Har du særlige kosthensyn, eller ønsker du at bo på eneværelse, skal du gøre opmærksom på det ved tilmelding. Bemærk, at der er et tillæg på 1000,- ved eneværelse.

Særlige forhold for ungdomspris:

Deltager du som ung under 25 år eller med studiekort (25 -30 år) skal du huske at markere boksen i tilmeldingen.
Vær opmærksom på, at du IKKE kan få eneværelse, når du vælger ungdomspris.

Underviser

Ole Schiellerup

Højskolelærer med stort H! Grundtvig hang på væggen i Oles børneværelse, og han har arbejdet og levet med de frie skoler i størstedelen af sit liv. 

Ole er uddannet fra Den Frie Lærerhøjskole i Ollerup, har været ansat på Ubberup Højskole, Højskolen Strand, Vestbirk Efterskole, J.C Campbelle Folkschool og Højskolen Diget, før han  i 2010 kom til Vrå Højskole.

Han underviser i kunst, og har tidligere undervist i blandt andet designteori. Ole er en dygtig pianist, korsanger og en æstetisk handyman. Han er ejer af et bed and breakfast i Skagen. 

Underviser

Morten Søndergård

Morten Søndergård er uddannet folkeskolelærer fra Hjørring Seminarium

Han har været ansat på Vrå Højskole siden 2015 og underviser blandt andet i dansk og billedværksted.

Morten er selv udøvende billedkunstner og er fodboldspiller på det lokale fodboldhold i Vrå. Han og familien ses ofte til højskolens fællesspisninger.

Du kan se en del af Mortens arbejde på hans Instagram Profil

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange sommerkurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Mange af vores kurser har kun plads til eksempelvis 12 deltagere – nogle enkelte mere. De små hold sikrer, at du får ekstra meget ud af undervisningen – og samtidig lærer de øvrige kursister på holdet bedre at kende.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Tilmelding til kurset:

Scroll til toppen