Malerkursus - Olie- og akrylmaling

Information om malerkurset

kr 4.800 Inkl. kost og logi i dobbeltværelse
  • Uge 27: 03-07-2021 – 09-07-2021
  • VENTELISTE
  • Ungdoms- og Studiepris: 3.600,-
VENTELISTE

Bliv en modig maler på Vrå Højskole

Kom med på Vrå Højskoles malerkursus. Kurset foregår i en uhøjtidelig atmosfære, hvor både begyndere og øvede kan være med – og hvor alle får mulighed for at finde deres eget billedmæssige udtryk.

Når man skal komponere noget nyt – det være sig alt fra musik til maleri – handler det om at være modig. Om at komme i gang. Om at afprøve noget nyt. Om at turde fejle. Om at komme på afveje. Tit er det i det skæve og uperfekte, at det uventede og interessante opstår. Det er denne tilgang til maleriet, vi vil beskæftige os med.

På kurset bliver du undervist i forskellige tilgange til maleriet – og i hvordan du oversætter skitser og fotografiske oplæg til maleri. Du vil blive opfordret til at bryde med konventionerne og til at lege med det abstrakte og eksperimenterende. Derudover vil du selvfølgelig også blive undervist i farve, komposition og diverse teknikker.

Om dig:

  • Du er øvet eller begynder, eller et sted midt i mellem
  • Du er åben overfor personlig feedback og konstruktiv kritik
  • Du kan arbejde i et åbent værkstedsmiljø sammen med andre kursister

På kurset kan der arbejdes med både akryl- og oliemaling.

Medbring gerne dine egne materialer.

Lærred, rammer og pensler kan i begrænset omfang købes på skolen.

Skolen sætter staffelier og borde op.

Glæd dig til en uge, der ud over maleri byder på lækker mad, højskolemorgensamlinger, aftenarrangementer og hygge med alle de øvrige kursister på højskolen.

Malerkursus - Olie- og akrylmaling - Uge 27 1

Kurset er en del af kunstugerne på Vrå Højskole. Det betyder, at der vil være en masse andre kreative kursister på højskolen samtidig med dig. Dem vil du blandt andet møde til måltiderne og til morgensamlinger og aftenarrangementer.

Har du særlig kosthensyn, eller ønsker du at bo på enkeltværelse, så skriv det i tilmeldings-formularen.

Vær opmærksom på, at det koster 1000,- i tillæg at bo på eneværelse. Vi fordele værelser efter først til mølle princippet.

Særlige forhold for ungdomspris:

Deltager du som ung under 25 år eller med studiekort (25 -30 år) skal du huske at markere boksen i tilmeldingen. Vær opmærksom på, at du IKKE kan få eneværelse, når du vælger ungdomspris.

Underviser

Ole Schiellerup

Højskolelærer med stort H! Grundtvig hang på væggen i Oles børneværelse, og han har arbejdet og levet med de frie skoler i størstedelen af sit liv.

Ole er uddannet fra Den Frie Lærerhøjskole i Ollerup, har været ansat på Ubberup Højskole, Højskolen Strand, Vestbirk Efterskole, J.C Campbelle Folkschool og Højskolen Diget, før han i 2010 kom til Vrå Højskole.

Han underviser i kunst, og har tidligere undervist i blandt andet designteori. Ole er en dygtig pianist, korsanger og en æstetisk handyman.

Underviser

Morten Søndergård

Morten Søndergård er uddannet folkeskolelærer fra Hjørring Seminarium

Han har været ansat på Vrå Højskole siden 2015 og underviser blandt andet i dansk og billedværksted.

Morten er selv udøvende billedkunstner og er fodboldspiller på det lokale fodboldhold i Vrå. Han og familien ses ofte til højskolens fællesspisninger.

Du kan se en del af Mortens arbejde på hans Instagram Profil

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange sommerkurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Mange af vores kurser har kun plads til eksempelvis 12 deltagere – nogle enkelte mere. De små hold sikrer, at du får ekstra meget ud af undervisningen – og samtidig lærer de øvrige kursister på holdet bedre at kende.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Tilmelding til kurset:

Scroll til toppen