Tekstilkursus - Lær at sy tøj om

Information om tekstilkurset

kr 4.800 Inkl. kost og logi i dobbeltværelse
  • Uge 26: 26-06-2021 – 02-07-2021
  • 1 LEDIG PLADS
  • Ungdoms- og Studiepris: 3.600,-
1 LEDIG PLADS

Vi syr tøjet om, for at forny og forbedre.

Vi vil i denne uge arbejde med at forandre dit  tøj. Gerne noget fra din egen garderobe, men på skolen har vi også bluser, trøjer og jakker, som kan inspirere dig.

Vi kommer til at arbejde med:

  • at forny og forbedre tøjet
  • teknikker, der lærer dig  hvordan du opfrisker din egen stil.
  • genbrugstøj og tøj fra din egen garderobe

Vi vil i løbet af ugen blandt andet besøge den store genbrugsbutik i Hjørring AVV, hvor vi vil gøre genbrugsfund, som vi kan bruge på kurset

Det er kun din egen fantasi, der sætter grænser. Vi  mixer og forvandler materialer: Vi kan sy kjoler ud af brugte strikket trøjer, sætte knapper eller sætte en stikning på ærmet, der gør hele forskellen.

Hvis du hellere vil have hjælp til at sy nyt og lave mønsterarbejde kan det sagtens lade sig gøre. Vi vil gennemgå forskellige teknikker i syning, trykning og lidt broderi.

Om dig:

  • Du har lyst til at arbejde med at skabe nyt ud af gammelt
  • Du er klar på at få undervisning og feedback på dit arbejde
  • Du kan arbejde i et åbent værkstedmiljø sammen med andre.

Kurset er en del af kunstugerne på Vrå Højskole. Det betyder, at der vil være en masse andre kreative kursister på højskolen samtidig med dig. Dem vil du blandt andet møde til måltiderne og til morgensamlinger og aftenarrangementer.

Har du særlig kosthensyn, eller ønsker du at bo på enkeltværelse, så skriv det i tilmeldings-formularen.

Vær opmærksom på, at det koster 1000,- i tillæg at bo på eneværelse. Vi fordele værelser efter først til mølle princippet.

Særlige forhold for ungdomspris:

Deltager du som ung under 25 år eller med studiekort (25 -30 år) skal du huske at markere boksen i tilmeldingen. Vær opmærksom på, at du IKKE kan få eneværelse, når du vælger ungdomspris.

 

Underviser

Lene Schøning Bruun

Underviseren på faget er Lene Schøning Bruun, der er uddannet Tekstil Konstruktør og har en PD i materiel kultur. 

Lene har undervist på Alexandraskole i Frederikshavn, der er kendt for sine dygtige skræddere. 

Hun har bla. syet tøj til Ghita Nørby, Diana Benneweis, Prinsesse Alexandra og flere kendte politikere.

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange sommerkurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Mange af vores kurser har kun plads til eksempelvis 12 deltagere – nogle enkelte mere. De små hold sikrer, at du får ekstra meget ud af undervisningen – og samtidig lærer de øvrige kursister på holdet bedre at kende.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Tilmelding til kurset:

Scroll til toppen