Kunstkursus – I sporet på kunsten

Uge 32: 01-08-2020 – 07-08-2020

Pris: Kr. 4800 i dobbeltværelse inkl. kost og logi

Status: AFLYST

Kunstkursus om Vendsyssels kunstnere og landskaber

Brug en uge af sommeren  på et kunstkursus, midt i Vendsyssel, hvor du vil få kunstoplevelser både via udflugter og foredrag, krydret med højskolehygge og god gourmet-mad. Vi vil koncentrere os om egnens kunstnere – og vi vil studere, hvordan deres kunst og Vendsyssels landskaber hænger sammen. Vi vil med andre ord se, hvordan kunstværk og naturoplevelse er forbundet.

I sporet på kunsten sætter fokus på følgende fem kunstnere:

Kurset foregår i samarbejde med områdets museer. Vi skal blandt andet besøge Kunstbygningen, der ligger lige ved siden af Højskolen og Vendsyssel Museum i Hjørring – og så skal vi naturligvis med vores højskolens bus ud og se den natur, som de fem kunstnere har foreviget i deres værker. 

Så forbered dig på høj himmel, frisk blæst og ture langs kysten. Du får i løbet af denne højskoleuge et helt unik kunstkursus hvor vi træder i kunstnerens fodspor, og du vil få et indblik i, hvordan naturens mangfoldighed, vejrliget og lyset har inspireret de fem kunstnere.

Om dig:

  • Du har lyst til at vide mere om Vendsyssels kunstnere
  • Du har lyst til at høre foredrag og komme på museer
  • Du er indstillet på at tage på udflugter
  • Du har lyst til hygge og samvær med andre kursister

Du vil ved måltiderne, til morgensamling og aftenarrangementerne møde de øvrige kursister på højskolen. Har du særlige hensyn, som vi skal tage i forhold til din kost, kan du gøre opmærksom på det i din tilmelding. Det er også her, du har mulighed for at bestille enkeltværelse. Bemærk: Enkeltværelse koster et tillæg på 800,-

Del denne side på de sociale medier:

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Scroll til toppen