Kunstkursus – I sporet på kunsten

Uge 32: 01-08-2020 – 07-08-2020

Pris: Kr. 4800 i dobbeltværelse inkl. kost og logi

Status: Ledige pladser

Kunstkursus om Vendsyssels kunstnere og landskaber

Brug en uge af sommeren  på et kunstkursus, midt i Vendsyssel, hvor du vil få kunstoplevelser både via udflugter og foredrag, krydret med højskolehygge og god gourmet-mad. Vi vil koncentrere os om egnens kunstnere – og vi vil studere, hvordan deres kunst og Vendsyssels landskaber hænger sammen. Vi vil med andre ord se, hvordan kunstværk og naturoplevelse er forbundet.

I sporet på kunsten sætter fokus på følgende fem kunstnere:

Kurset foregår i samarbejde med områdets museer. Vi skal blandt andet besøge Kunstbygningen, der ligger lige ved siden af Højskolen og Vendsyssel Museum i Hjørring – og så skal vi naturligvis med vores højskolens bus ud og se den natur, som de fem kunstnere har foreviget i deres værker. 

Så forbered dig på høj himmel, frisk blæst og ture langs kysten. Du får i løbet af denne højskoleuge et helt unik kunstkursus hvor vi træder i kunstnerens fodspor, og du vil få et indblik i, hvordan naturens mangfoldighed, vejrliget og lyset har inspireret de fem kunstnere.

Om dig:

  • Du har lyst til at vide mere om Vendsyssels kunstnere
  • Du har lyst til at høre foredrag og komme på museer
  • Du er indstillet på at tage på udflugter
  • Du har lyst til hygge og samvær med andre kursister

Du vil ved måltiderne, til morgensamling og aftenarrangementerne møde de øvrige kursister på højskolen. Har du særlige hensyn, som vi skal tage i forhold til din kost, kan du gøre opmærksom på det i din tilmelding. Det er også her, du har mulighed for at bestille enkeltværelse. Bemærk: Enkeltværelse koster et tillæg på 800,-

Del denne side på de sociale medier:

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange sommerkurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Mange af vores kurser har kun plads til eksempelvis 12 deltagere – nogle enkelte mere. De små hold sikrer, at du får ekstra meget ud af undervisningen – og samtidig lærer de øvrige kursister på holdet bedre at kende.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Tilmelding til kurset:

Scroll til toppen