Kulturkursus – Tæt på kulturen i Nordjylland

Uge 25: 14-06-2020 – 20-06-2020

Pris: Kr. 4800 i dobbeltværelse inkl. kost og logi

Status: Ledige pladser

En unik mulighed for at komme tæt på den nordjyske kultur

Brug en uge af sommeren på kulturkursus midt i Vendsyssel, hvor du vil få et indblik i Nordjyllands kulturliv via udflugter og foredrag, krydret med højskolehygge og god gourmet-mad.

Vi vil sætte fokus på egnens kulturinstitutioner og vi vil undersøge, hvordan kulturen overlever i Vandkantsdanmark. Vi vil se på de udfordringer og muligheder, der er i den nordligste del af Danmarks kulturliv.

I Kulturkursus – Tæt på kulturen i Nordjylland vil vi blandt andet sætte fokus på

 

  • Vendsyssel Teater og Hjørring Bibliotek
  • Nordkraft og Musikkens hus i Aalborg
  • Kulturmødet på Mors
  • Skagens kunstmuseum
  • Det brune Aalborg

Kurset foregår i tæt samarbejde med Nordjyllands Kulturinstitutioner. Vi skal blandt andet besøge Danmarks nyeste provinsteater i Hjørring, og vi skal se byens meget moderne bibliotek. Vi tager også højskolebussen til Aalborg, hvor vi skal kigge på, hvordan den gamle kedelhal i dag er et sprudlende kulturcenter og vi skal se det nybyggede Musikkens Hus og Aalborgs nye havnefront, der er byens store trækplaster. VI skal også nordpå og besøge Skagen og Sæby.

Du får i løbet af denne højskoleuge en helt unik mulighed for at komme tæt på den nordjyske kultur, samtidig med, at du får godt selskab af de øvrige kursister på højskolen til måltiderne, morgensamlingerne og aftenarrangementerne. Og der vil naturligvis også være lejlighed til at tage på tur til Vesterhavet.

Om dig:

  • Du har lyst til at vide mere om Nordjyllands kulturliv
  • Du har lyst til at høre foredrag og komme på museer
  • Du er indstillet på at tage på udflugter
  • Du har lyst til hygge og samvær med andre kursister


Har du særlige hensyn, som vi skal tage i forhold til din kost, kan du gøre opmærksom på det i din tilmelding. Det er også her, du har mulighed for at bestille enkeltværelse. Bemærk: Enkeltværelse koster et tillæg på 1000,-

 

Del denne side på de sociale medier:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Del på whatsapp
WhatsApp

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange sommerkurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Mange af vores kurser har kun plads til eksempelvis 12 deltagere – nogle enkelte mere. De små hold sikrer, at du får ekstra meget ud af undervisningen – og samtidig lærer de øvrige kursister på holdet bedre at kende.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Tilmelding til kurset:

Scroll til toppen