fbpx

Kor – mandag aften i lige uger

Information om kor-kurset

kr 500 10 mandage inkl. kaffe og kage
  • Start uge 4 (d. 23. jan) i 2023
  • 10 mandage 19:00-20:30
  • Kun mandage i lige uger
  • Slut uge 22 (d. 22. maj) 2023
Nyt hold

Kor på Vrå Højskole

At synge i kor kan være en rigtig god oplevelse for både nybegyndere og erfarne sangere. At synge i kor giver mulighed for at arbejde med korarrangementer og for at få en fælles musikalsk oplevelse sammen med andre.

En af de store fordele ved at synge i kor er, at man lærer at lytte til de andre stemmer og at arbejde sammen for at skabe en fælles lyd. Det kan være en stor udfordring, men også en stor belønning, når det lykkes at få koret til at løfte sig og skabe en smuk klang. Det er noget man sagtens kan være med til selv om man ikke har erfaring.

Koret er ikke begrænset til en bestemt genre, vi kan synge alt fra klassisk musik, til populærmusik, gospel og folk. Vi har selvfølgelig også højskolesangbogen ved hånden. Det giver mulighed for at udvide din musikalske horisont og lære nye genrer at kende.

Desuden kan koret være en god måde at møde nye mennesker og skabe nye venskaber. Koret kan bringe folk sammen på tværs af alder, køn og kultur, og skabe en fælles interesse og passion.

Alt i alt, er at synge i kor på højskole en rigtig god måde at udvikle sin musikalske færdigheder, samtidig med at man har det sjovt og skaber nye relationer.

Kor - mandag aften i lige uger 1

En video fra tidligere kor på højskolen

Underviser

Stine Flyvholm

Stine er uddannet rytmisk sangerinde ved Det Jyske Musikkonservatorium. Hun har været ansat på højskolen siden 2019.

Stine bor til dagligt med sin familie i Nørresundby. Hun er sangskriver og er udøvende musiker.

Udover musikken er Stine en strikke-nørd! Hun elsker alt ved strik- materialerne, opskrifterne, udtrykket og håndarbejdet. Hun bruger mange af dagens timer med et par strikkepinde i hånden!

Stine underviser i;
– Strik, vævning og tufting
– Strik
– Kor

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange kurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Tilmelding til kurset:

Scroll to Top
Scroll til toppen