Klassisk keramik

Uge 28: 04-07-2020 – 10-07-2020

Pris: Kr. 4800 i dobbeltværelse inkl. kost og logi

Status: VENTELISTE

Prøv kræfter med drejeskiven og keramik

Et sommerkursus på Vrå Højskole i klassisk keramik er for såvel let øvede som begyndere. Vi vil arbejde med forskellige emner indenfor drejning, som kan være:

  • Drejeteknikker
  • Form og formøvelser
  • Efterbearbejdning af drejede emner
  • Proportioner
  • Design
  • Ideudvikling
  • Glasering

Nordjylland er beriget med mange dygtige og spændende kunsthåndværkere og ikke minst en fantastisk skøn natur. Der vil være en fælles tur med værkstedsbesøg .

Der undervises i plenum – men du vil også modtage individuel undervisning, hvor du vil få konkret vejledning og gode råd. Hver dag sluttes dagen af med en fælles gennemgang dagens produktion. Her får du sparring fra både kursister og underviser.

Om dig:

  • Du har lyst til at bruge 5 dage med klassisk keramik på Vrå Højskole
  • Du er indstillet på at arbejde i værksteder sammen med andre
  • Du er åben overfor konstruktiv kritik og vejledning

Medbring forklæde, skitsebog og dit eget yndlingsværktøj, hvis du har det. Du kan købe materialer på højskolen. Vi arbejder i hvidt stentøjsler. Det vil ikke være alle dine ting, som kan nå at blive brændt, men du vil kort tid efter kurset kunne afhente det resten af dine produkter, enten forglødede eller glasurbrændte.

Klassisk Keramik er mere end mindfulness

Når du er på sommerkursus i klassisk keramik, vil du lære at være til stede i nuet, udvide din materialeforståelse, lære om proportioner og tekniske kunnen. Men et sommerkursus er meget mere end det.

Det er også fællessang fra højskolesangbogen, foredrag og hyggeligt samvær. Både når vi mødes til morgen- og aftensamling i foredragssalen, men også omkring de mange velsmagende måltider i spisesalen.

Ud over dem du går på hold med, vil du også møde mange af sommerens øvrige kursister

Har du særlige behov i forhold til mad, er det vigtigt, at du gør os opmærksomme på det, når du tilmelder dig. Vi tager kost-hensyn til både allergiker og vegetarer.

På sommerkurserne er det normalt, at du bliver indkvarteret på tomandsværelser med eget bad og toilet. Du kan ønske at komme til at bo sammen med en du evt. kender, eller du kan ved tilmeldingen bestille enkeltværelse. Bemærk, at det koster 1000,- ekstra

Du er også velkommen til at ringe på 98 98 10 10, hvis du har yderligere spørgsmål.

Underviser

Cille Colberg

Cille er uddannet fra Kunstakademiets designskole på Bornholm, pottemagergrundforløb, har været elev ved Lotte Glob i Skotland, , har været ansat ved daghøjskolen Sind, Lilleskole for Voksne og Huset i Hasserisgade i Aalborg, før hun i 2018 kom til Vrå Højskole.

Hun underviser i keramik, og har tidligere undervist i andre keramiske teknikker, gips , serigrafi og designproces. Cille elsker musik, street art og en god kop kaffe. Hun har selvstændig virksomhed www.cillecolberg.dk

Del denne side på de sociale medier:

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange sommerkurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Mange af vores kurser har kun plads til eksempelvis 12 deltagere – nogle enkelte mere. De små hold sikrer, at du får ekstra meget ud af undervisningen – og samtidig lærer de øvrige kursister på holdet bedre at kende.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Tilmelding til kurset:

Scroll til toppen