fbpx

Keramik weekend-kursus på Vrå Højskole

Information om keramik-kurset

kr 2.495 Inkl. kost og logi i dobbeltværelse.
Bad og toilet på værelset
  • 12-14. jan. 2024 (VENTELISTE)
  • 26-28. jan. 2024 (Flyttet til uge 6)
  • 09-11. feb. 2024 (Ledige pladser)
LEDIGE PLADSER

Keramik for alle, en rigtig god måde at starte året på!

Dette weekendkursus er perfekt for dig der vil snuse til lerets fantastiske verden, eller for dig der er øvet og ønsker at fordybe dig.

Vi tager udgangspunkt i de ønsker, kursisterne måtte have. Kurset er bygget op omkring eget arbejde, individuel vejledning og demonstration af keramiske teknikker som f.x. pladeteknik, drejning og glasering. Sammen med dine medkursister kan du benytte værkstedet til kl. 22. Efter kl. 22 er der plads til hygge i hovedbygningen.

Der er typisk også andre elever på højskolen samtidig med dette hold, så der er rig mulighed for at få en god snak med både danske og internationale elever.

Ankomst fredag med introduktion til kurset og dit første keramiske arbejde påbegyndes. Lørdag og søndag har I tid til at udforme produkter i ler.

To uger senere, om lørdagen kommer I og glaserer de produkter I har skabt – ellers kan Nanna gøre det for jer. Keramikken skal brændes igen og I kan afhente jeres keramik efter 2 uger.   

OBS. Vi kan IKKE eftersende keramik.

Måden vi regner prisen på ler ud på er ændret:

Du betaler 20,- pr. kg. vådt ler. Når vi er klar til at fylde ovnen, kan du vælge 5 kg af dine arbejder, som vi kan brænde for 20,- pr. kg. Glasur er inkl. i prisen.

 

 

Hvis du har lavet mere end de 5 kg, kan vi hjælpe med at finde værksteder i nærheden af hvor du bor, som kan hjælpe dig med at glasere og brænde.

Keramik Weekend 1

Underviser

Nanna Simonsen

På kurset undervises du af Nanna Simonsen, der selv er tidligere elev på Vrå Højskole. Nanna kastede under sit højskoleforløb sin kærlighed på keramikken og er ved at åbne egen web-shop hvor hun sælger sit smukke keramik. Nanna har erfaring med undervisning på vores sommerkurser, undervisning af udenlandske gæster samt på højskolens lange forløb. Du kan se noget  af Nannas keramik på https://www.instagram.com/nannaceramics/

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange kurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Tilmelding til kurset:


Scroll to Top
Scroll til toppen