Keramik dagskursus på Vrå Højskole

Information om keramik-kurset

kr 2.495 Pris pr. kg. ler (brændt) 50 Kr.
  • Start 24 oktober 2022
  • 8 mandage 9:00-12:00
  • Slut 12 december 2022
I gang

Få en rigtig god start på ugen, keramikkursus for alle, mandage kl. 9-12.

Alle kan deltage i keramikkurset, der favner bredt og du kan lave alt fra skåle til skulpturer med fokus på selve objektets form eller detaljen i dekorationen. Vi har et stort keramikværksted med 9 drejeskiver og 2 ovne. I forløbet går du på opdagelse i materialet. 

Det er sjovt at arbejde med det våde plastiske ler fordi, arbejdsprocessen er så direkte. Også dekorering, glasering og brændinger er spændende og magiske processer.

Der vil dels være fælles undervisning og introduktion til de forskellige teknikker. blandet med personlig vejledning og feedback.

Kurset er for både nybegyndere og øvede, og derfor vil der være en del individuel undervisning tilpasset netop dit niveau.

Underviser

Nanna Simonsen

På kurset undervises du af Nanna Simonsen, der selv er tidligere elev på Vrå Højskole. Nanna kastede under sit højskoleforløb sin kærlighed på keramikken og er ved at åbne egen web-shop hvor hun sælger sit smukke keramik. Nanna har erfaring med undervisning på vores sommerkurser, undervisning af udenlandske gæster samt på højskolens lange forløb. Du kan se noget  af Nannas keramik på https://www.instagram.com/nannaceramics/

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange kurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Tilmelding til kurset:

Kurset er i gang og det er ikke længere muligt at tilmelde sig. Hvis du kunne tænke dig at komme med på et lignende kursus, så er der mulighed for at følge os på Facebook hvor vi offentliggør nye kurser. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Scroll til toppen