fbpx

Keramik dagskursus på Vrå Højskole uge 3-10.

Information om keramik-kurset

kr 2.495 Pris pr. kg. rå ler 40 Kr.
  • Start uge 3 i 2023
  • Enten 8 mandage 09:00-12:00
  • Eller 8 onsdage 18:30-21:30
  • Slut uge 10 2023
Nyt hold

Keramikkursus for alle, både mandag og onsdag.

Få en rigtig god start på ugen, keramikkursus for alle, mandage kl. 9-12. Eller måske en dejlig onsdag aften kl. 18:30-21:30.

Alle kan deltage i keramikkurset, der favner bredt og du kan lave alt fra skåle til skulpturer med fokus på selve objektets form eller detaljen i dekorationen. Vi har et stort keramikværksted med 9 drejeskiver og 2 ovne. I forløbet går du på opdagelse i materialet. 

Det er sjovt at arbejde med det våde plastiske ler fordi, arbejdsprocessen er så direkte. Også dekorering, glasering og brændinger er spændende og magiske processer.

Der vil dels være fælles undervisning og introduktion til de forskellige teknikker. blandet med personlig vejledning og feedback.

Kurset er for både nybegyndere og øvede, og derfor vil der være en del individuel undervisning tilpasset netop dit niveau.

Klassisk Keramik - Drejeteknik på Vrå Højskole

Underviser

Nanna Simonsen

På kurset undervises du af Nanna Simonsen, der selv er tidligere elev på Vrå Højskole. Nanna kastede under sit højskoleforløb sin kærlighed på keramikken og er ved at åbne egen web-shop hvor hun sælger sit smukke keramik. Nanna har erfaring med undervisning på vores sommerkurser, undervisning af udenlandske gæster samt på højskolens lange forløb. Du kan se noget  af Nannas keramik på https://www.instagram.com/nannaceramics/

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange kurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Tilmelding til kurset:

Scroll to Top
Scroll til toppen