International Summer Camp

Information om International summer camp

kr 2.500 Pr. uge, inkl. kost og logi i dobbeltværelse
  • Uge 29-32: 17-07-2022 – 12-08-2022
  • Uge 29-32: LEDIGE PLADSER
  • Minimum 2 ugers ophold
Ledige pladser

Mød unge fra hele verden i Vrå

Fra 18. juli og frem til 12. august holder Vrå Højskole International summer camp for unge mellem 18 og 25 år.

På kurset vil du i højskolemiljøets trygge rammer være sammen med jævnaldrende både i undervisning og fritid. Oplev højskolens fællesskab med andre unge i et internationalt miljø. Oplev hyggen, udfold dig fagligt og få en sommer fyldt med oplevelser!

Der vil blive undervisning i dansk og engelsk og derudover en række fag, der skifter over perioden. Det kan f.x. være, Outdoor, Keramik, Kunst, Musik, Tekstil og håndarbejde, Musikproduktion, Kreativ Værksted, Foto, Yoga og meget andet.

Derudover vil der være en række camp aktiviteter som f.x. ture til det vilde og smukke Vesterhav og andre udflugter, fodbold, klatring, besøg på kunstmuseum, lejrbålshygge og meget, meget mere.

Camp-elever vil også have mulighed for at deltage i foredrag og masser af hygge i den store højskolehave. Du vil også få rig mulighed for at afprøve højskolens åbne værksteder – og vi er åben overfor dine idéer og input.

Praktisk:
Indkvartering er i dobbeltværelser. Du skal selv gøre dit værelse og de fællesområder, der knytter sig til den Internationale Summer Camp rent. Du kan vaske tøj på skolen. Det koster 200 kr. for et vaskekort med 10 vaske. Der er gratis WIFI overalt på højskolen.

International Summer Camp 1

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange sommerkurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Mange af vores kurser har kun plads til eksempelvis 12 deltagere – nogle enkelte mere. De små hold sikrer, at du får ekstra meget ud af undervisningen – og samtidig lærer de øvrige kursister på holdet bedre at kende.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Tilmelding til kurset:


Scroll til toppen