International H.C. Andersen Summer Camp

Uge 28-32: 06-07-2019 – 10-08-2019

Pris: Kr. 10000 i dobbeltværelse inkl. kost og logi

Status: Ledige pladser

Mød unge fra hele den eventyrlige verden i Vrå

Bliv klogere på Danmarks mest berømte forfatter H.C. Andersen på vores internationale summer camp. Brug fem uger i forfatterens univers – samtidig med, at du møder unge fra hele verden, forbedrer dine sprogfærdigheder og går på højskole.

Fra 6. juli og fem uger frem holder Vrå Højskole international summer camp for unge mellem 18 og 25 år. Fokus er på vores verdensberømte forfatter.

Vi skal blandt andet arbejde med:

 • dramaturgi
 • scenekunst
 • performance
 • tekstforståelse
 • oplæsning
 • musik og sang
 • eventyret “Nattergalen”

Derudover skal vi lave summer camp krea-projekter, hvor vi blandt andet skal bygge en pavillon, inspireret af H.C. Andersens eventyr ”Nattergalen”, og så skal vi selvfølgelig besøge forfatterens fødeby Odense, hvor det hele startede 2. april 1805.

Vi skal finde ud af, hvad det var, der drev manden bag de mange kendte eventyr – og vi sætter særlig fokus på historien om nattergalen.

Vi vil blive klogere på, hvorfor forfatteren stadig er aktuel den dag i dag.

Undervisningen på Den internationale H.C. Andersen Summer Camp vil være præget af en blanding af workshops og sprogundervisning.

Vi vil naturligvis læse H.C. Andersens tekster, men vi vil også fortolke dem kreativt i højskolens værksteder.

Derudover vil der være foredrag, udflugter til stranden og masser af hygge i den store højskolehave. Du vil også få rig mulighed for at afprøve højskolens åbne værksteder – og vi er åben overfor dine idéer og input.

Om dig:

 • Du har lyst til at være sammen med unge fra hele verden
 • Du har lyst til at blive klogere på H.C. Andersen
 • Du er åben for kreativ projekter
 • Du er indstillet på workshops og gruppearbejde

Praktisk:

Indkvartering er i dobbeltværelser. Du skal selv gøre dit værelse og de fællesområder, der knytter sig til den Internationale H.C. Andersen Summer Camp rent. Du kan vaske tøj på skolen. Det koster 10 kr. pr. vask. Der er gratis WIFI overalt på højskolen.

Dit daglige skema kunne se sådan ud:

08.00 – 08.45 Morgenmad
09.00 – 12.00 Workshop
12.00 – 13.30 Frokost + pause
13.30 – 15.30 Kreativt værksted/udflugter/aktiviteter
15.30 – 18.00 Studietid
18.00 – 19.00 Aftensmad + pause
19.30 Aftenaktiviteter, tilrettelægges sammen med deltagerne

Del denne side på de sociale medier:

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange sommerkurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Mange af vores kurser har kun plads til eksempelvis 12 deltagere – nogle enkelte mere. De små hold sikrer, at du får ekstra meget ud af undervisningen – og samtidig lærer de øvrige kursister på holdet bedre at kende.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Uforpligtende tilmelding til kurset:

Scroll til toppen