fbpx

Hundekursus - Lær om menneskets bedste ven - Vinter

Information om hunde-kurset

kr 5.500 Inkl. kost og logi i enkeltværelse
Bad og toilet på værelset
  • Uge 52: 26-12-2024 – 30-12-2024
  • Uge 52: LEDIGE PLADSER
  • OBS: 5-dages kursus
Ledige pladser

Kurset for dig og din hund​ på højskole mellem jul og nytår.

OBS. Vi tager selvfølgelig højde for at der er koldt! Undervisningen bliver i sagens natur derfor lidt anderledes end om sommeren. Vinterudgaven af kurset blev afholdt første gang i 2023. Det var en rigtig god oplevelse.

Har du lyst til at sætte fokus på dig og din hund. Så kom med på en uges kursus sammen med din firbenede makker. Kurset er for dig:

  • Der synes det kunne være sjovt at tage din hund med på højskole
  • For dig, der vil vide mere om hunde eller overvejer at få en hund
  • For dig der bare godt kan lide hunde og gerne vil være i selskab med flere af dem
  • Kort sagt for alle der vil udforske samspillet mellem hunde og mennesker.

Medbring tøj til ude-aktiviteter og al slags vejr. Kom og deltag i nogle sjove dage med hundene og få mere ud af menneskets bedste ven. Alle hunde er velkomne undtagen ulovlige hunderacer og hunde i løbetid. Vi henstiller naturligvis også til at hunde der medbringes på kursus er vant til at omgås andre hunde, ligeledes skal den kunne være alene på værelset i perioder.

Du og din hund behøver ikke at have trænet før. Både nybegyndere og øvede er velkomne. Du må også gerne tilmelde et barn eller barnebarn – blot de er ifølge med dig under hele kurset. 

BEMÆRK: Hundekurset er et af vores aller mest populære kurser. De er derfor hurtigt udsolgt. Du kan blive skrevet op på venteliste, og vi kontakter dig, hvis der bliver en plads ledig.

Hunden - Lær mere om menneskets bedste ven - Vinter 1

Sådan foregår en “vinter hundeuge” på Vrå Højskole

Vi har mere eller mindre skolen for os selv, men vi spiser selvfølgelig stadig morgenmad sammen inden der er morgensamling.
Dagene går med foredrag, leg, læring, træning og meget andet beskæftiger vi os med, hvorfor hunden gør som den gør og ofte ikke gør.

Vi hører om sanser og behov, om adfærd og opdragelse – vi skal på udflugter i lokalområdet – vi tager selvfølgelig vejret i betragtning. Aftenerne bruger vi på sang, foredrag, film og meget andet.

Historisk om hunden

Hvis ikke hunden er menneskets bedste ven, så er hunden i hvert fald menneskets ældste ven. Allerede for over 14.000 år siden begyndte mennesker og hunde at leve sammen. Man mener, at det begyndte med, at hundene kom og spiste af menneskets møddinger.

I begyndelsen har hundene været sky, men efterhånden har de fået mere og mere tillid til mennesker – og omvendt.Til sidst er mennesker og hunde blevet venner, og det har begge parter haft glæde af lige siden.

Undervisere

Renee Kristiansen

Renée er uddannet Veterinær Ernærings Terapeut og Hundeadfærdsinstruktør og arbejder til dagligt hos Center for dyreterapi. Hun har suppleret sine uddannelser med kurser indenfor bl.a. hestetræning og adfærd, holisme samt kurser med bl.a. Dr. Sophia Yin og Anders Hallgren.

Renée har en bred vifte af erfaring indenfor dyretræning, her i blandt oplæring og træning af psykiatriske servicehunde, samt træning af sælerne på Nordsøen Oceanarium.

Maryann Kayleeope

Maryann er certificeret adfærdsinstruktør, adfærdsspecialist mao. hundepsykolog, har træningsplads i naturskønne Nordjylland udenfor Sindal nærmest midt i Slotved Skov Dyrepark. Hun har er tilknyttet Center for dyreterapi og har udover det egen praksis

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange sommerkurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Tilmelding til kurset:


Scroll to Top
Scroll til toppen