Smykkekursus - Guldsmedens arbejdsmetoder

Information om smykke-kurset

kr 4.950 Inkl. kost og logi i dobbeltværelse
 • Uge 27: 02-07-2022 – 08-07-2022
 • Uge 27: VENTELISTE
 • Uge 28: 09-07-2022 – 15-07-2022
 • Uge 28: 1 LEDIG PLADS
 • Ungdoms- og Studiepris: 3.950,-
1 LEDIG PLADS

Der loddes, saves og files med Peter Eskildsen

Vær med, når guldsmed Peter Eksildsen, deler ud af sine kundskaber på sommerens smykkekursus på Vrå Højskole. 

Du kan lære og forbedre følgende teknikker:

 • Lodning
 • Filning
 • Form
 • Savning

Uanset om du er begynder eller øvet, vil du i løbet af kurset kunne skabe unikke ting, som du kan tage med dig hjem fra højskolen som et varigt minde.

Undervisningen vil være en veksel-virkning mellem fælles oplæg og personlig vejledning.
Du får:

 • Faglig støtte
 • Ny inspiration
 • Samvær med ligesindede
 • Mulighed for at afprøve nye værktøjer
 • Mulighed for at afprøve nye metoder, teknikker og virkemidler.

I undervisningen på kurset vil der blive brugt traditionelt guldsmedeværktøj. Hvis du selv har smykkesten, metaller, materialer eller værktøj derhjemme er du velkommen til at tage dem med.

Du kan købe alle de materialer, du har brug for på kurset her højskolen. Vær opmærksom på, at materiale ikke er inkluderet i prisen.

Bemærk:

Underviser Peter  Eskildsen har holdt mange gode sommerkurser på Vrå Højskole, og hans kurser er meget populære. Du skal derfor være hurtig, hvis du vil have en plads på holdet. Ellers er du naturligvis velkommen til at blive skrevet op på venteliste.

Særlige forhold for ungdomspris:

Deltager du som ung under 25 år eller med studiekort(25-30 år), skal du huske at markere boksen i tilmeldingen.

Vær opmærksom på, at du IKKE kan få eneværelse, når du vælger ungdomspris.

Underviser

Peter Eskildsen

Peter Eskildsen er uddannet guldsmed i 1979. Han har arbejdet på værksteder i Danmark, Norge og Tyskland. 

Desuden har Peter været faglærer og uddannelsesleder på Guldsmedehøjskolen, Københavns Tekniske Skole. Peter har haft eget værksted i Hobro siden 2005, hvor han fremstiller smykker i ædelmetal. Se evt. metalisman.dk 

Meget mere end smykker

Når du melder dig til et smykkekursus på Vrå Højskole, melder du dig samtidig til en uge med masser af socialt fællesskab, hygge og god mad.

På et sommerkursus i Vrå vil du møde mange forskellige mennesker, også andre end dem, du går på kursus med – og det kan føre til mange hyggelige timers samvær.

 Hver dag starter med fælles morgenmad og morgensamling for alle kurser – lige som vi spiser frokost og aftensmad sammen, og indimellem mødes til et fælles aftenarrangement på tværs af kurserne.

Du bliver som udgangspunkt indkvarteret på et dobbeltværelse. Ønsker du at bo sammen med en, du kender – eller ønsker du enkeltværelse, skal du gøre os opmærksom på det ved tilmelding. Der er et ekstra tillæg på 1450,- for enkeltværelser,

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange sommerkurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Mange af vores kurser har kun plads til eksempelvis 12 deltagere – nogle enkelte mere. De små hold sikrer, at du får ekstra meget ud af undervisningen – og samtidig lærer de øvrige kursister på holdet bedre at kende.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Tilmelding til kurset:

Scroll til toppen