Fotokursus - Digital foto workshop

Information om foto-kurset

kr 4.950 Inkl. kost og logi i dobbeltværelse
  • Uge 32: 06-08-2022 – 12-08-2022
  • Uge 32: LEDIGE PLADSER
  • Ungdoms- og Studiepris: 3.950,-
Ledige pladser

Fotoworkshop på højskole

Brænder du for at fotografere, for at fange magiske øjeblikke, eller for at fortælle historier med dit kamera? Savner du inspiration, kreative indspark, eller bare tid til fordybelse i fotografiet med ligesindede? Der er ingen krav om forudgående foto-kundskab. 

Så er en uges kreativ fotoworkshop sikkert noget for dig!

Kurset er bygget op omkring en række spændende oplæg og daglige opgaver, der vil udfordre dit fotografi og udvide din fotografiske horisont.

I løbet af ugen skal vi bl.a. have et kig på den kreative brug af lys gennem teknikker som lysmaling og abstrakt fotografi, samt diskutere emner som billedkomposition og beskæring, den gode brug af farver og sort/hvid, og hvordan du kan få netop dine billeder til at skille sig ud fra hverdagens store billedstrøm.

Efter oplæggene skal benene strækkes og kameraet i brug, når vi tager hul på fotografiske opgaver – både i studiet og i de nordjyske miljøer og landskaber, hvor vi lader os inspirere af lyset, kontrasterne, og menneskerne, vi møder på vores vej.

Undervejs i ugen vil der også være tid til hjælp med både kamerateknik og let billedbehandling, så du behøver ingen stærke forudsætninger for at deltage i workshoppen.

Vi håber derimod at du kommer med nysgerrighed og lyst til at se og diskutere både egne og andres billeder gennem ugen!

Har du særlig kost-hensyn, og ønsker du at bo på eneværelse, skal du gøre os opmærksom på det ved tilmelding. Der er et tillæg på 1450,- for eneværelser.

Særlige forhold for ungdomspris:

Deltager du som ung under 25 år eller med studiekort (25 -30 år) skal du huske at markere boksen i tilmeldingen. Vær opmærksom på, at du IKKE kan få eneværelse, når du vælger ungdomspris.

Underviser

Lasse Damgaard

Lasse Damgaard har over 15 års erfaring med fotografi og billedbehandling, og har arbejdet både digitalt og analogt. Han har undervist kortkurser i fotografi på aftenskole og på Vrå Højskole i over 10 år.

Til daglig er Lasse kandidatstuderende i kognitionsvidenskab på Aarhus Universitet.

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange sommerkurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Nogle af vores kurser har kun plads til eksempelvis 12 deltagere – nogle enkelte mere. De små hold sikrer, at du får ekstra meget ud af undervisningen – og samtidig lærer de øvrige kursister på holdet bedre at kende.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Tilmelding til kurset:Scroll til toppen