Fotokursus - Analog foto - Classic Style

LAST MINUTE PRIS!

Alle vores ugekurser på hjemmesiden gennemføres, så nu vil vi sørge for at kurserne er fyldt så godt op som muligt. Så de følgende priser er en slags LAST MINUTE slagtilbud. Vær opmærksom på at vores LAST MINUTE pladser kan være med bad på gangen.

Information om foto-kurset

kr 1.950 Inkl. kost og logi i dobbeltværelse
  • Uge 28: 09-07-2022 – 15-07-2022
  • Uge 28: LEDIGE PLADSER
  • Ungdoms- og Studiepris: 3.950,-
Ledige pladser

Er du vild med polaroid og instax, og vil du vide, hvor instagram fik sine filtre fra?

Så kom med på en uge et foto-classic-kursus på Vrå Højskole.
Vi bruger udelukkende analoge kameraer og fremkalder vores egne film i mørkekammeret. Du lærer alle de klassiske fototeknikker helt fra bunden, og du vil naturligvis også få en introduktion til hvordan du bruger kameraet bedst muligt. Både teknisk – men også med fokus på portrætter. Vi skal arbejde både med farve- og sort-hvid film.

Du behøver ikke selv at have et analogt kamera for at deltage. Højskolen har et, du kan låne, men har din morfar, eller en anden du kender et i gemmerne, så tag det med og prøv det af.

Glæd dig til en uge med foto, højskolehygge og god mad.

Meget mere end bare et fotokursus

Når du er på fotokursus lærer og forbedrer du dine tekniske færdigheder inden for foto og mørkekammer. Men et sommerkursus er meget mere end det. 

Det er også fællessang fra højskolesangbogen, foredrag og hyggeligt samvær. Både når vi mødes til morgen- og aftensamling i foredragssalen, men også omkring de mange velsmagende måltider i spisesalen.

Ud over dem du går på hold med, vil du også møde mange af sommerens øvrige kursister. 

Har du særlige behov i forhold til mad, er det vigtigt, at du gør os opmærksomme på det, når du tilmelder dig. Vi tager kost-hensyn til både allergikerere, veganere og vegetarer.

På sommerkurserne er det normalt, at du bliver indkvarteret på tomandsværelser med eget bad og toilet. Du kan ønske at komme til at bo sammen med en du evt. kender, eller du kan ved tilmeldingen bestille enkeltværelse. Bemærk, at det koster 1450,- ekstra 

Du er også velkommen til at ringe på 9898 1010, hvis du har yderligere spørgsmål. 

Særlige forhold for ungdomspris

Deltager du som ung under 25 år eller med studiekort(25-30 år), skal du huske at markere boksen i tilmeldingen.

Vær opmærksom på, at du IKKE kan få eneværelse, når du vælger ungdomspris.

Underviser

Kristian Bast

Kristian Bast er født i Hjørring i 1970 og har altid været vild med at fotografere. Som dreng byggede han sine første kameraer selv, og dyrkede interessen i folkeskolens mørkekammer. Kristian fik efter handelsskolen en lærerplads hos fotograf Svend Ladefoged i Fotomagasinet i Hjørring. Siden har han arbejdet som fotograf og fotohandler i Thisted, og startede som 21-årig sit eget atelier og fotohandel i Sindal. I 1993 kastede Kristian sig – som en af de første fotografer- over kommercielle fotocd-er. Han arbejdede blandt andet tæt sammen med portrætfotograf Grethe Raaby, de har været en vigtig lærermester i mørkekammeret og klassisk portræt-teknik.

Kristian indledte i midt 90-erne et samarbejde med Se og Hør og moderedaktør Hanne Lyngfeldt. Samarbejdet førte til fotoshoots i Brasilien, Spanien og Los Angeles, hvor Kristian blandt andet fulgte tv-serien Bay-Watch.

Midt i 90-erne startede Kristian også som underviser i foto- og fotomodel-arbejdet. Han har undervist i mere end 20 år i både Hjørring, Hirtshals, Løkken og Vrå.

I 2001 fik Kristian sin egen butik i kæden Click i Sæby. Her var fokus var på fashion- model og reklamefotografiet. Efter 10 år i Sæby arbejdede Kristian først hos Click i Aalborg, siden hos Photo Care i Hjørring, inden han i foråret 2020 kom til Vrå Højskole.

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange sommerkurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Nogle af vores kurser har kun plads til eksempelvis 12 deltagere – nogle enkelte mere. De små hold sikrer, at du får ekstra meget ud af undervisningen – og samtidig lærer de øvrige kursister på holdet bedre at kende.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Tilmelding til kurset:Scroll til toppen