Forny dit fotografi

Uge 32: 01-08-2020 – 07-08-2020

Pris: Kr. 4800 i dobbeltværelse inkl. kost og logi
UNGDOMS- OG STUDIEPRIS: 1920,-

Status: VENTELISTE

Udforsk verden med dit kamera

Elsker du at fotografere, men har behov for inspiration og måske lidt mere teknik, så er “Forny dit fotografi” på Vrå Højskole lige noget for dig.
På kurset skal vi se – og tage masser af billeder. Vi skal arbejde med billedopbygning og komposition. Hvad er det, der gør billedet stærkere og mere præcist I sit udtryk? Kurset vil også fokusere på kamerateknik og de muligheder der ligger i kameraet og i de forskelige objektiver.

Vi skal udforske lysets muligheder under åben himmel og i studiet. Undervejs i ugen tager vi ud i det Nordjyske landskab og smukke natur og løser forskelige opgaver. Bagefter har vi mulighed for at diskutere og evaluere på de løste opgaver.

Særlige forhold for ungdomspris:

Deltager du som ung under 25 år eller med studiekort (25 -30 år) skal du huske at markere boksen i tilmeldingen.
Vær opmærksom på, at du IKKE kan få eneværelse, når du vælger ungdomspris.

Vores billeder bliver helt sikkert bedre, når de får den rette billedbehandling. Det får du masser af mulighed for at fordybe dig i, eller måske bare få nogle enkelte værktøjer, når vi skal arbejde med eks. Photoshop. Har du mulighed for at medbringe din egen computer med eks. Photoshop, Lightroom eller andet billedbehandlingsprogram er det fint.

Vi kommer til at arbejde med:

  • Kameraets mange funktioner – og hvordan man bruger dem bedst
  • Landskabsfotografering – gode råd og teknikker
  • Portrætfoto – både enkle og avancerede lyslægninger
  • Billedbehandling i Photoshop m.m.
  • Og en uge med hyggelige aftener med en masse snak om fotografi

Underviser

Søren Schnoor

Pressefotograf Søren Schnoor har over 25 års erfaring fra dagblads branchen. Han har været fotograf på Aalborg Stiftstidende / Nordjyske Medier i 17 år. Fra 2001 var han billedredaktør på Politiken samt redaktør og fotograf på netavisen politiken.dk. Søren arbejder nu som freelancefotograf og er stadig tilknyttet Politiken og Scanpix. Han har været ansat på Vrå Højskole siden 2010 og er tilknyttet PixlAcademy.

Underviser

Lasse Damgaard

Lasse Damgaard, fotografen bag titlerne American- og European Portraits, og modtager af en Honorable Mention i Travel Photographer i 2009

Del denne side på de sociale medier:

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange sommerkurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Mange af vores kurser har kun plads til eksempelvis 12 deltagere – nogle enkelte mere. De små hold sikrer, at du får ekstra meget ud af undervisningen – og samtidig lærer de øvrige kursister på holdet bedre at kende.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Tilmelding til kurset:

Scroll til toppen