En uge i de kreative værksteder på Vrå Højskole

Uge 47: 16-11-2019 – 22-11-2019

Pris for dagskursister: Kr. 3.000 inkl. kost
Pris for overnattende kursister: Kr. 4800 i dobbeltværelse inkl. kost og logi

Status: Ledige pladser
Max. deltagerantal: 20

Kom med i de kreative værksteder på Vrå Højskole

I denne uge skal du i keramik prøve kræfter med ler og drejeteknik. Du skal arbejde med analog- og digitalfoto. Du skal mærke forskellen på akvarel og akrylmaling, og afprøve tekstiltryk og design i tekstilværkstedet.

Hver dag vil du sammen med højskolens lærere gå i ”værkstedet” og få først et oplæg, og dernæst en bunden opgave.

Kurset er perfekt for dig, der gerne vil snuse til flere områder og prøve hele den kreative palette af. Du vil få en introduktion til mange forskellige fagområder, som du hver især kan fordybe dig i senere, eventuelt på et sommerkursus her på højskolen.

Ud over de kreative værkstedsaktiviteter vil der være masser af ”højskole” til morgensamlinger, fællesspisninger og aftenaktiviteter sammen med den øvrige højskole.

Om dig: Du har lyst til at være kreativ og er åben overfor at prøve nye områder af, også selv om du ikke får ”færdige produkter” med hjem. Du har lyst til at arbejde i åbne værksteder sammen med andre. Du er også åben overfor at være på en højskole sammen med andre unge højskoleelever.

Program på efterårets ugekurser

Ankomst lørdag d. 16. november kl. 16:00. Afgang fredag d. 22. november efter brunch.

Dagsprogram

07:30-8:15: Morgenmad

08:15-9:00: Morgensamling

09:00-9:30: Morgenkaffe

09:30-12:00: Formiddags modul med undervisning

12:00-13:00: Frokost

13:00-15:30: Eftermiddags modul med undervisning

15:30-18:00: Egen tid

18:00-19:00: Aftensmad

Fri aftenaktivitet og åbne værksteder.

Bemærk: Onsdag aften er der “Syng, Spis og Snak” – et fællesarrangement på højskolen hvor der også kommer gæster udefra.

Mad til fællesspisning på Vrå Højskole
Maden er en vigtig del af højskolelivet - og vi spiser ganske fornuftigt i Vrå

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange sommerkurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Mange af vores kurser har kun plads til eksempelvis 12 deltagere – nogle enkelte mere. De små hold sikrer, at du får ekstra meget ud af undervisningen – og samtidig lærer de øvrige kursister på holdet bedre at kende.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Tilmelding til kurset:

Scroll til toppen