Digitale færdigheder

Uge 46: 9-11-2019 – 15-11-2019

Pris for dagskursister: Kr. 3.000 inkl. kost
Pris for overnattende kursister: Kr. 4800 i dobbeltværelse inkl. kost og logi

Status: Ledige pladser
Max. deltagerantal: 20

Et ugekursus for dig og dine digitale dimser

Få bedre styr på din smartphone, din tablet, din iPad og din bærbare computer på dette ugekursus på Vrå Højskole. I løbet af ugen vil vi blandt andet berøre emner som streaming, podcast, apps og Nem ID.

Vi vil også snakke om, hvordan man opbevarer sine billeder og filer bedst digitalt, om overvågning og sociale medier – og om hvordan med få tips kan få mere ud af sin pc.

Kurset bliver en blanding af oplæg og praktiske øvelser, og det vil være en stor fordel, hvis du medbringer din tablet/iPad, bærbare pc og smartphone til kurset.

Skriv gerne i tilmeldingen, hvis du har særlige digitale udfordringer, som du gerne vil have styr på.

Derudover får du masser af ”højskole” til morgensamlingerne og til fællesspisningerne, hvor vi er sammen med resten af højskolen og de unge højskoleelever.

Om dig: Du er faret lidt vild i den digitale jungle og har brug for et overblik over de mange redskaber, der kan gøre din hverdag lettere, men som lige nu er en forhindring i din dagligdag. Du kan godt lide at være sammen med andre mennesker, og er indstillet på at være på en højskole sammen med unge mennesker.

Program på efterårets ugekurser

Ankomst lørdag d. 9. november kl. 16:00. Afgang fredag d. 15. november efter brunch.

Dagsprogram

07:30-8:15: Morgenmad

08:15-9:00: Morgensamling

09:00-9:30: Morgenkaffe

09:30-12:00: Formiddags modul med undervisning

12:00-13:00: Frokost

13:00-15:30: Eftermiddags modul med undervisning

15:30-18:00: Egen tid

18:00-19:00: Aftensmad

Fri aftenaktivitet og åbne værksteder.

Mad til fællesspisning på Vrå Højskole
Maden er en vigtig del af højskolelivet - og vi spiser ganske fornuftigt i Vrå

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange ugekurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Mange af vores kurser har kun plads til eksempelvis 12 deltagere – nogle enkelte mere. De små hold sikrer, at du får ekstra meget ud af undervisningen – og samtidig lærer de øvrige kursister på holdet bedre at kende.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Tilmelding til kurset:

Scroll til toppen