Brødkursus - Det gode brød

Information om brødkurset

kr 4.800 Inkl. kost og logi i dobbeltværelse
  • Uge 30: 24-07-2021 – 30-07-2021
  • LEDIGE PLADSER
  • Ungdoms- og Studiepris: 3.600,-
Ledige pladser

Brød er ikke bare brød

På et spændende kursus, skal vi i samarbejde med Aurion og det helt nye Kornets Hus, sætte fokus på brødet, gamle bagetraditioner, melsorter og alt det der betyder noget for ”et godt brød”.

Vi skal bage, vi skal besøge Aurions avlere og høre om deres tanker og visioner og ikke mindst deres produktion.

Vi skal naturligvis synge højskolesange med gode fortællinger.

Vi skal bl.a. besøge et lokalt bryghus og have fokus på malten, både i ølbrygningen, i brødbagningen og i madlavningen.

Vi laver forskellige workshops, der bruger kornet, halmen og bagningen på forskellig måde og sidst men ikke mindst skal vi møde en række inspirerende mennesker, der brænder for deres fag og deres håndværk.

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange sommerkurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Mange af vores kurser har kun plads til eksempelvis 12 deltagere – nogle enkelte mere. De små hold sikrer, at du får ekstra meget ud af undervisningen – og samtidig lærer de øvrige kursister på holdet bedre at kende.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Tilmelding til kurset:

Scroll til toppen