Brødkursus - Det gode brød

Information om brødkurset

kr 4.800 Inkl. kost og logi i dobbeltværelse
  • Uge 30: 24-07-2021 – 30-07-2021
  • VENTELISTE
  • Ungdoms- og Studiepris: 3.600,-
VENTELISTE

Brød er ikke bare brød

Kom med på et spændende kursus, hvor vi i samarbejde med det helt nye Kornets Hus, sætte fokus på brødet, gamle bagetraditioner, melsorter og alt det der betyder noget for ”et godt brød”.

Vi skal besøge mikrolandbruget Markliv, det økologiske landbrug Vester Hedegaard, Vennebjerg Mølle og vores eget lokale bryghus her i Vrå, der omdanner malten til velsmagende øl.

Sammen med højskolens kokke laver vi  forskellige workshops, der bruger kornet og bagningen på forskellig måde, og sidst men ikke mindst skal vi møde en række inspirerende mennesker, der brænder for deres fag og deres håndværk.

Du får mulighed for at prøve kræfter med alt fra brød til pizzabagning, og der bliver rigeligt at se og smage på, samtidig med at du får en forståelse for kornets og råvarernes rejse fra jord til bord.

Glæd dig også til til højskolehygge med sange fra Højskolesangbogen, ture til Vesterhavet, god mad og samvær med de øvrige kursister.

Hvis du har din egen røremaskine, og har mulighed for at medbringe den, vil det være en fordel. 

Kurset starter lørdag den 24. juli med ankomst mellem 14:00 og 17:00 og slutter fredag den 30 juli efter brunch. Du får det endelige kursusprogram tilsendt, når du har tilmeldt dig kurset.

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange sommerkurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Mange af vores kurser har kun plads til eksempelvis 12 deltagere – nogle enkelte mere. De små hold sikrer, at du får ekstra meget ud af undervisningen – og samtidig lærer de øvrige kursister på holdet bedre at kende.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Tilmelding til kurset:

Scroll til toppen