fbpx

7 dages Outdoor kursus – Vendsyssel på tværs

Information om
outdoor-kurset

kr 5.050 Inkl. kost og logi i dobbeltværelse
(men vi sover i shelter)
  • 15-21. juli 2024 (ledige pladser)
  • Friskluft garanti
  • Ungdoms- og Studiepris: 4.050,-
AFLYST

Outdoor - Vendsyssel på tværs

Dette kursus er desværre aflyst. Vi henviser til vores øvrige kurser: http://vraahojskole.dk/ugekurser/kurser-paa-vraa-hoejskole/

Vrå Højskole ligger midt i Vendsyssels storslåede natur, og i løbet af din outdoor-uge får du mulighed for at dykke dybt ned i dens mangfoldighed. Fra den rå vestkyst med klitterne og klitplantagerne hen over de bløde ‘bjerge’ på Jyske Ås og ud mod den blidere østkyst. Helt i nord lokker Skagen og Grenen, og ingen steder er fortællingerne om menneskers møde med naturen mere mangfoldige end i Vendsyssel.

I outdoor-ugen begiver vi os ikke ud i naturen for at beherske den eller ‘overleve’ i den. Vi drager ud for at fornemme alt det, der er omkring os og genforbinde os med den ro og langsomhed, naturen tilbyder.

I outdoor-ugen overnatter vi også udendørs. Vi har en følgebil til rådighed, som hjælper lidt til, og ingen plan er så fast, at den er uforanderlig i forhold til naturens luner, men udgangspunktet er, at vi udforsker Vendsyssel på naturens præmisser.

Vi overnatter på shelterpladser og i telte. Vi går op til 10 kilometer på en dag med fornuftig oppakning, og vi tilbereder vores mad i naturen. Medbring gerne dit eget udstyr, hvis du har. Ellers kan du låne af højskolen.

Billederne er fra tidligere ture med højskolen.

Vær opmærksom på at vores kurser indeholder mere end fag-undervisning. Der er også planlagt tid til foredrag, hygge i dagligstuen, frokost, indlogering etc. Du vil få et skema for kurset tilsendt inden kursusstart. På 7-dages kurser, er der typisk ikke værkstedsundervisning første og sidste dag.

Underviser

Lars Vestergaard

Lars er oprindeligt uddannet journalist, men har brugt det meste af sit voksenliv på at skrive og redigere bøger.

Sideløbende har han altid haft en brændende forkærlighed for naturen og livet under åben himmel. Han har vandret i nepal og besøgt Mt. Everest Basecamp, men han har ingen ambitioner om hverken at bestige de højeste bjerge eller besøge de dybeste havbunde.

For Lars er naturen ikke forbundet med præstationer eller konkurrence, men tilbyder i højere grad en mulighed for at føle os forbundne med noget større og dybere end os selv.

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange kurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Tilmelding til kurset:Scroll to Top
Scroll til toppen