fbpx

7 dages Maler Kursus – Eksperimenterende maleri med Mette Rishøj

Information om
maler-kurset

kr 5.050 Inkl. kost og logi i dobbeltværelse
Bad og toilet på værelset
  • 22-28. juli 2024 (ledige pladser)
  • Ungdoms- og Studiepris: 4.050,-
Ledige pladser

Find din skæve vinkel med eksperimenterende maleri.

Kurset sætter skarpt på det eksperimenterende maleri. Lige fra den skæve vinkel, den lidt anderledes baggrund, det let forskubbede motiv og farvevalg. Vi skal kort sagt arbejde med at se på maleriet på helt nye måder.

Ugen vil udvide din maleriske værktøjskasse gennem indføring i diverse teknikker, fx malertape, akryltusser, spraymaling, lasering etc. og give dig en ny indgangsvinkel til dit maleri. Der vil være inspirationsoplæg om kunstnere, der bryder vanetænkning, og giver mod til at turde prøve nye og anderledes motiver, farver og kompositioner.

Via oplæg og personlig sparring, hvor udgangspunktet er netop dit maleri, vil du få mulighed for at arbejde meget intenst med dine værker uanset om du er nybegynder eller øvet. Der er mulighed for at overføre motiver direkte på lærredet fra fx en telefon og projektor.

Vi arbejder med at stramme maleriet op, så dine eksperimenter ender ud i et helstøbt maleri.

Det bliver sjovt, inspirerende og knivskarpt – på én og samme tid.

Medbring lærreder, akrylmaling, pensler og malertape i god kvalitet, gerne i flere bredder. Har du akryltusser og/eller en bærbar projektor, er du velkommen til at tage det med.

7 dages Maler Kursus - Eksperimenterende maleri med Mette Rishøj 2

Vær opmærksom på at vores kurser indeholder mere end fag-undervisning. Der er også planlagt tid til foredrag, hygge i dagligstuen, frokost, indlogering etc. Du vil få et skema for kurset tilsendt inden kursusstart. På 7-dages kurser, er der typisk ikke værkstedsundervisning første og sidste dag.

Har du særlige hensyn, som vi skal tage i forhold til din kost, kan du gøre opmærksom på det i kommentarfeltet i din tilmelding. Det er også her, du har mulighed for at bestille enkeltværelse. Bemærk: Enkeltværelse koster et tillæg på 1.450,-

Særlige forhold for ungdomspris:
Deltager du som ung mellem 18 og 25 år eller med studiekort(25-30 år), skal du huske at markere boksen i tilmeldingen.

Underviser

Mette Rishøj

Mette Rishøj er professionel billedkunstner. Hun har haft utallige separatudstillinger i ind- og udland, udstillet på kunstmuseer, kunsthaller og de vigtigste censurerede udstillinger.

Medlem af Billedkunstnernes Forbund og Kunstnersammenslutningen Visuel LAB.
Rishøj underviser jævnligt i maleri på fx højskoler, og holder foredrag om livet som billedkunstner.

Se mere på www.metterishoj.dk

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange kurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Tilmelding til kurset:Scroll to Top
Scroll til toppen