fbpx

7 dages Foto kursus – Nude Art Photography

Information om
foto-kurset

kr 4.550 Som deltager i al undervisning og spisning etc. men bor andetsteds
  • 1.- 7. juli 2024 (kun dagskursister)
  • En del af kunstugerne
  • Ungdoms- og Studiepris: 4.050,-
dagskursister

Fine art - implied nude photography

Et super intens kursus hvor vi arbejde med et par af landet dygtigste nude modeller. Vi kommer til at arbejde med poseringer, kontrakter for modelfotografering, redigering og beskæring af vores billeder.

Vi skal arbejde on location, på en af de smukkeste herregårde i Nordjylland, vi skal arbejde med shoot i morgensolen i den smukke nordjyske natur og kommer til at arbejde med at få krop og natur til at gå i en smuk harmoni. Vi skal arbejde i skolens store fotostudie, samt studier vi sætter op på forskellige locations.

Vi kommer til at arbejde kreativt med lyset for at fremhæve/skjule kropsdele bla. Ved at arbejde med high-key og low-key billeder.

Instruktøren Kristian Bast vil undervise i et letforståeligt sprog så såvel den øvede og begynderfotografen kommer hjem med erfaring og smukke billeder.

Under forløbet vil holdet blive delt ind i 4 personers grupper hvor der på skift vil være en model til rådighed.

Der vil uden for undervisningstiden være mulighed for ekstra timer med model og studie som kan bookes separat.

Kurset er planlagt så man får fortrolighed med at arbejde med model både fuldt påklædt og afklædt. Man vil blive undervist i studielys samt LED lys. Vi kommer også til at male med lys, en spændene teknik der kræver tålmodighed, men et resultat der bliver magisk. Udover det planlagte program bliver der også lyttet til de individuelle spørgsmål/udfordringer den enkelte kursist har og der vil blive forsøgt at hjælpe med disse.

I kursus prisen indgår der transport, leje af location, udstyr mm. 


Den enkelte fotograf betaler udover standard prisen for kurset, 1500,- til deling mellem modellerne.

Vær opmærksom på at vores kurser indeholder mere end fag-undervisning. Der er også planlagt tid til foredrag, hygge i dagligstuen, frokost, indlogering etc. Du vil få et skema for kurset tilsendt inden kursusstart. På 7-dages kurser, er der typisk ikke værkstedsundervisning første og sidste dag.

Du vil i løbet af ugen møde andre af højskolens kursister. Blandt andet til de fælles måltider, til morgensamlinger og til aftenarrangementer. Du vil i løbet af kurset også få tid på egen hånd.

Har du særlige hensyn, som vi skal tage i forhold til din kost, er det vigtigt, at du gør os opmærksom på det ved tilmelding. Her kan du også bestille enkeltværelse. Bemærk at det koster et tillæg på 1450,-

Særlige forhold for ungdomspris:

Deltager du som ung under 25 år eller med studiekort (25 -30 år) skal du huske at markere boksen i tilmeldingen. Vær opmærksom på, at du IKKE kan få eneværelse, når du vælger ungdomspris.

Underviser

Kristian Bast

Kristian Bast er født i Hjørring i 1970 og har altid været vild med at fotografere. Som dreng byggede han sine første kameraer selv, og dyrkede interessen i folkeskolens mørkekammer. Kristian fik efter handelsskolen en lærerplads hos fotograf Svend Ladefoged i Fotomagasinet i Hjørring. Siden har han arbejdet som fotograf og fotohandler i Thisted, og startede som 21-årig sit eget atelier og fotohandel i Sindal. I 1993 kastede Kristian sig – som en af de første fotografer- over kommercielle fotocd-er. Han arbejdede blandt andet tæt sammen med portrætfotograf Grethe Raaby, de har været en vigtig lærermester i mørkekammeret og klassisk portræt-teknik.

Kristian indledte i midt 90-erne et samarbejde med Se og Hør og moderedaktør Hanne Lyngfeldt. Samarbejdet førte til fotoshoots i Brasilien, Spanien og Los Angeles, hvor Kristian blandt andet fulgte tv-serien Bay-Watch.

Midt i 90-erne startede Kristian også som underviser i foto- og fotomodel-arbejdet. Han har undervist i mere end 20 år i både Hjørring, Hirtshals, Løkken og Vrå.

I 2001 fik Kristian sin egen butik i kæden Click i Sæby. Her var fokus var på fashion- model og reklamefotografiet. Efter 10 år i Sæby arbejdede Kristian først hos Click i Aalborg, siden hos Photo Care i Hjørring, inden han i foråret 2020 kom til Vrå Højskole.

Følg Kristian her: Instagram: @kristianbast, Facebook: facebook.com/kristianbast

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange kurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Tilmelding til kurset:Scroll to Top