fbpx

7 dages Forfatter kursus – Skriv dit liv

Information om
forfatter-kurset

kr 5.050 Inkl. kost og logi i dobbeltværelse
Bad og toilet på værelset
  • 15-21. juli 2024 (ledige pladser)
  • Ungdoms- og Studiepris: 4.050,-
Ledige pladser

Fortæl din egen historie i uge 29

Kom igang med at skrive dine egne erindringer og personlige historier

Alle mennesker har en historie. Dit levede liv er udgangspunkt for dette skrive-kursus, hvor vi spoler filmen baglæns: Dykker ned i barndommen, ungdommen og voksenlivet og går på opdagelse i erindringens skat-kammer.

Vi kommer til at arbejde med livsliner og vendepunkter, og med de mennesker og oplevelser, der har været med til at forme os til dem, vi er i dag.

Du får som deltager en masse værktøjer til at gå i gang med at skrive: Du vil blive introduceret til hurtigskrivning, fortælleteknik, sætningsrytme, spændingskurver, dialog, tekstoprydning og meget mere. Du vil lære at modtage og give konstruktiv tekstfeedback. Og så vil du få en forståelse for, hvorfor det er nødvendigt at skabe et fysisk rum, tid og prioritering af skrivning i din hverdag. I hvert fald, hvis du drømmer om at udgive din egen bog – eller på anden måde vil fortsætte skrivearbejdet efter højskoleugen.

Kurset er fortrinsvis for dig, der har lyst til at arbejde med din egne erindringer, men har du en drøm om at lave en roman eller en novelle, er du også velkommen.

En dag på skrivekurset vil typisk starte med et teoretisk oplæg. Der er som regel også en øvelse i løbet af formiddagen. Efter frokost vil der være fri skrivning og feedbacktræning med en af de andre kursister.

Du vil i løbet af ugen få mulighed for at få en fast skrivemakker, der kan læse din tekster og hjælpe dine fortællinger på vej. Ordningen er frivillig, men mange tidligere skrivekursister holder stadig fast i deres skrivemakker mange år efter deres højskolekursus.

Du vil også få mulighed for at læse op for holdet. Vær opmærksom på, at underviseren ikke giver skriftlig feedback eller læser alt det du skriver i løbet af kurset.

Man behøver hverken at have en forfatter i maven – eller at have skrevet en masse før for at deltage. Kurset er for alle, der har lyst til at skrive. Det er en fordel at medbring en computer, et usb-stick og en forlængerledning til kurset.

Ud over at skrive en helt masse, kan du denne uge glæde dig til højskolesamvær med de øvrige kursister. Du møder dem til måltiderne, til morgen- og aftensamlingerne og måske til badeture i Vesterhavet. Løkken Strand er bare 11 kilometer fra højskolen, ligesom Rubjerg Knude og Lønstrup ligger tæt på højskolen.

7 dages Forfatter kursus - Skriv dit liv 2

Vær opmærksom på at vores kurser indeholder mere end fag-undervisning. Der er også planlagt tid til foredrag, hygge i dagligstuen, frokost, indlogering etc. Du vil få et skema for kurset tilsendt inden kursusstart. På 7-dages kurser, er der typisk ikke værkstedsundervisning første og sidste dag.

7 dages Forfatter kursus - Skriv dit liv 3

Om dig:

  • Du har lyst til at lære mere om skriveteknikker og er åben for feedback og konstruktiv kritik
  • Du er indstillet på nogle hyggelige dage i selskab med andre skrive interesserede. 
  • Du er klar på masser af god mad, højskolesang og samvær på tværs af højskolekurserne.

Har du særlige kosthensyn, skal du gøre opmærksom på det ved tilmelding. Ønsker du indkvartering i eneværelse koster det 1450,- i tillæg.

Særlige forhold for ungdomspris:
Deltager du som ung mellem 18 og 25 år eller med studiekort(25-30 år), skal du huske at markere boksen i tilmeldingen. Vær opmærksom på, at du IKKE kan få eneværelse, når du vælger ungdomspris.

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange kurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Tilmelding til kurset:Scroll to Top
Scroll til toppen