fbpx

14-dages Rejsekursus til Færøerne

Information om rejsekurset

kr 24.500
-
Inkl. kost og logi i dobbeltværelse.
  • 7-21. april. 2025 (Ledige pladser)
  • 1 uge på højskole
  • 1 uge på Færøerne
Ledige PLADSER

14 dage med Færøerne i fokus

Tag med Vrå Højskole til det nordatlantiske ørige, når vi 14 dage i april 2025 sætter fokus på Færøernes historie, kultur og natur.

Vi begynder den 7. april med en uge på højskole i Vrå, hvor vi skal følge den færøske historie helt fra de første bosættelser og tiden med de irske munke, til fåreavl, fiskeri og selvstændighedsbevægelsen.

De 7 dage på Vrå Højskole byder også på ture og oplever i det nordjyske. Vi skal blandt andet i Rold Skov, til Vesterhavet, på kunstmuseum og på tur til Skørping Kirke, hvor den færøske kunstner TróndurPattersons store glasmaleri pryder kirkerummet.

Når vi er godt klædt på med færøsk viden, tager vi den 14. april med fly til øerne midt i Atlanterhavet. Her skal vi indkvarteres på højskolen i Thorshavn, og skal opleve alt fra kirkekunst til fuglefjelde og koncert med den færøske kunstner Teitur. Vi skal også mødes med Ingilin strøm, der er medlem af Lagtinget, og som vil fortælle om det færøske samfund og politik i dag. Der bliver også mulighed for at smage på færøske specialiteter og prøve færøsk folkedans.

Bemærk: Der er kun 18 pladser på dette kursus, der fordeles efter først til mølle-princippet.

14-dages Rejsekursus til Færøerne 2

Vær opmærksom på at vores kurser indeholder mere end "kun" fag-undervisning. Der er også planlagt tid til foredrag, hygge i dagligstuen, frokost, indlogering etc. Du vil få et skema for kurset tilsendt inden kursusstart.

Skema for den første uge (Danmark)

14-dages Rejsekursus til Færøerne 3

Skema for den anden uge (Færøerne)

14-dages Rejsekursus til Færøerne 4

Pris: 24.500,-

Inklusiv fly, forplejning. Ophold på Vrå Højskole og Højskole i Thorshavn i dobbeltværelse. Linned og håndklæde

Drikkevarer for egen regning.

Tillæg ved enkeltværelse

Underviser

Hans Bilde Jacobsen

Foredragsholder, lærer, musiker og formidler:
Jeg har været på Færøerne i fire-fem uger hver sommer fra jeg var fem til 16 år, og siden med jævne mellemrum med min egen familie. Min far fungerede som lægevikar fra 1980-2014 i den lille bygd Ei∂i.

 

Underviser

Lars Vestergaard

Viceforstander, Vrå Højskole.
Journalist, forfatter og outdoor-entusiast.
Jeg har flere gange arbejdet som journalist på Færøerne. Det er det smukkeste sted, jeg nogensinde har været. Det er et sted, jeg bliver ved at vende tilbage til.

 

Udfyld tilmeldings-formularen og kom afsted!

Har du lyst til at deltage på et af Vrå Højskoles mange kurser, gælder det om at tilmelde sig – og gerne inden alt for længe. En del af vores kurser er nemlig hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først til mølle.

Skulle det kursus, som du gerne vil på, være udsolgt, så skriver vi dig gerne op på venteliste. Du kan nemlig være heldig, at en anden må melde afbud – og så kontakter vi selvfølgelig dig. Vi glæder os til at møde dig – og lære dig bedre at kende. Brug tilmeldings-formularen herunder.

Tilmelding til kurset:

Scroll to Top