fbpx

Udstilling: Årets Pressefoto 2021

Årets Pressefoto varmer op til jubilæum

Vrå Højskole udstiller – traditionen tro – Årets Pressefoto. Udstillingen kan ses fra 10.-30. oktober

2022 er et usædvanligt år for Vrå Højskole. Den 5. november kan højskolen fejre sin 150- års fødselsdag, men inden da er noget “helt som det plejer”. Nemlig at Årets Pressefoto i løbet af efteråret hænger på højskolens vægge i den store kunstsal.


Det sker fra den 10. til den 30. oktober, og der er åbent for publikum alle hverdage og weekender i tidsrummet 10.00 til 18:00 med undtagelse af torsdag eftermiddag.

Forstander Anne Friis glæder sig over igen at få udstillingen til Vrå Højskole :
Vi er glade for at kunne byde gæster, skoler og andre interesserede indenfor for at se Årets Pressefoto. Udstillingen er blevet en tradition for os, og den fungerer i år som en fin “opvarmning” til vores store jubilæumsfest den 5. november.


På udstillingen kan man blandt andet se Informations billedredaktør Sigrid Nygaards billede af Martin og Nicolai Køster Rimvall og deres lille søn, Storm, som de har fået med hjælp fra en rugemor i Columbia.


Billedet af de to fædre i sengen med deres baby imellem sig var et alle jurymedlemmer huskede efter at have set det. Det er privat og intimt”, men også debatskabende og fortæller om sin samtid lød begrundelsen fra dommerne om valget af Årets Pressefoto.


På udstillingen i Vrå kan man også se billeder af Jacob Ehrbahn, der er kåret som årets pressefotograf.Udstillingen rummer også de skelsættende sportsbilleder fra EM-kampen i Parken, hvor herrelandsholdets centrale spiller, Christian Eriksen, fik et hjertestop. Opfordringen fra forstander på Vrå Højskole, Anne Friis er klar
– Årets Pressefoto er med til at minde os om de store begivenheder, der præger – og har præget os. Billederne lægger op til samtale og diskussion, og det er oplagt at lægge vejen forbi Vrå Højskole i enten efterårsferien sammen med venner og familie og se udstillingen, eller som en del af undervisning i folkeskolerne – eller på ungdomsuddannelserne.
Første dag udstillingen åbner for publikum er mandag den 10. oktober og sidste dag er søndag den 30. oktober.

Planlægger du at komme og se Årets Pressefoto med en større gruppe, kan du med fordel ringe til 98981010 eller sende en mail til info@vraahojskole.dk
Vil du vide mere om Vrå Højskoles jubilæum: vraahojskole.dk/150

Billede: Sigrid Nygaard, Information. Årets Pressefoto

Del denne side på de sociale medier:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
Scroll to Top
Scroll til toppen