Stor ”Spil-dansk” koncert på Vrå Højskole

Vær med, når Vrå Højskole fejrer ”Spil-dansk-dagen” torsdag den 31. oktober sammen med nordjyske gymnasie- og efterskoleelever.

Uge 44 hylder hele Danmark danske sange og musikere. Vrå Højskole fejrer ”Spil-dansk-ugen” med fællessang i stor skala sammen med nordjyske gymnasie- og efterskoleelever.

– Vi har allerede 150 deltagere og har plads til 300. Det hele kulminerer i en stor fælles koncert klokken 13:00, hvor alle er velkomne til at komme og synge med, siger Jeanne Ørvad, der er musiklærer på Vrå Højskole og sammen med kollegaen Anders HU Nielsen står for ”Spil-dansk-dagen”.

Repertoiret lyder blandt andet på ”Se nu stiger solen”, der er skrevet af Jakob Knudsen netop på Vrå Højskole. Koret skal også synge ”Du kom med alt det der var dig”, ”Vårvise”, ”Sensommervise”, ”Noget om helte”, ”En lærke letted” og ”Man binder os på mund og hånd”.

– Vi har efterhånden haft traditionen med ”Spil-dansk-dagen” i mange år, og vi håber, at mange har lyst til at komme og overvære koncerten i Kunstsalen, siger Jeanne Ørvad.

Koncerten klokken 13:00, har fri entre og kræver ingen tilmelding. For yderligere info: kontakt Jeanne Ørvad, tlf. 51 72 10 94 / jeanne@vraahojskole.dk

Program for dagen

10:00-13:00: Højskole-, gymnasie- og efterskoleelever øver.

13.00-14:00: Offentlig koncert i Kunstsalen på Vrå Højskole.

Gymnasium på besøg

Del denne side på de sociale medier:

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Scroll til toppen