Gammel Elevweekend

Gammel Elevweekend / Old Student Weekend 2019

Inviter gerne vennerne fra dit semester til dette event!!!

Hej alle sammen!

Den første weekend i august inviterer elevforeningen til tre dages højskolenostalgi for alle tidligere elever.

Det betyder en weekend sprængfyldt med sjove oplevelser for dig og alle dine gamle venner fra Vrå Højskole!

Program for 2019 følger

Udfyld formularen nedenunder for tilmelding

Vi glæder os til at se jer!

Mange glade hilsner
Vrå Højskoles Elevforenings bestyrelse

Hi everybody!

The first weekend of August the Student Association is hosting three days of folk high school nostalgia for all former students at Vrå Højskole.

That means a weekend filled with fun activities for you and all your old friends from Vrå Højskole!

Program for 2019 to follow.

Fill out the form below to sign up.

We can’t wait to see you!

Kind regards,
Vrå Højskole Student Association Board

Tilmelding/signup til Gammel Elevweekend 2019

Tilmeldingsformular/ Signup form:

Betaling via Mobile Pay til Vrå Højskole: 86986 - HUSK at skrive Gammel Elev i kommentarfeltet! Hvis ikke du har Mobile Pay kan du betale ved at overføre pengene til vores konto: Reg. Nr.: 9070 - Konto Nr.: 1620105690 - HUSK at skrive Dit Navn og Gammel Elev i kommentarfeltet.

Privacy Preference Center

Funktionelle

gdpr

Statestik

Vi fører statestik over hvordan vores brugere anvender hjemmesiden, så vi løbende kan forbedre den.

_ga, _gid, _gat, YSC, NID, PREF, GPS, IDE, VISITOR_INFO1_LIVE

Integration med Facebook

Så man eks. kan bruge Messenger knappen på hjemmesiden og chatte med os den vej.

fr, datr, locale, pl, sb, xs, fbmsg-sheet-open