Gammel Elevweekend

Gammel Elevweekend / Old Student Weekend 2020

OBS - Grundet Corona situationen bliver Gammel Elevweekend i år til Gammel Elevdag

Dag, Lørdag 1. August 2020
Program, folk kan møde ind fra kl 10 formiddag, der er general forsamling om eftermiddagen, og fest om aftenen.

Hey igen!  / Hey again!

Den 1. August invitere elevforeningen til en enkelt dags genforening med Vrå Højskoles tidligere elever, ændringen til en en-dags-event er sket på grund af det der virus sjov.
The 1st of August the student union invites all former students to a one-day-reunion, the change to a one day event has been made due to the whole virus thingy.

I er velkommen til at møde om formiddagen, generalforsamlingen bliver om eftermiddagen, og festen om aftenen.
You are welcome to arrive starting late morning, the general assembly will be in the afternoon, and the party in the evening.

Begivenheden kommer til udelukkende at foregå udenfor, grundet den der virus der, så vi er meget afhængige af vejret.
The event will exclusively be happening outside, due to that viral dinge-ma-ding, so we are very dependent on the weather.

Der ville være mulighed for at overnatte ude i haven, med selvbragt telt.
It will be possible to stay the night in the garden, you must bring your own tent.

Grundet at Gensynsfesten kun er en enkel dag i år ville det koste mindre at deltage, det ville Jeppe Hydén Lauritsen uddybe når han ved det.
Due to the Reunion Party only being one day this year, it is going to cost less. Jeppe Hydén Lauritsen is going to let us know what that will be when he knows.

Mad er min hat, ikke klart endnu, men der bliver mad.
Food is my responsibility, not known yet, but I promise food. -Mathias

Vi glæder os til at se jer! We can’t wait to see you!

Mange glade hilsner! Lots of love!

Vrå Højskoles Elevforenings bestyrelse
Vraa Hojskoles Student Union Board

Tilmelding/signup til Gammel Elevweekend 2020

Tilmeldingsformular/ Signup form:

Betaling via Mobile Pay til Vrå Højskole: 86986 - HUSK at skrive Gammel Elev i kommentarfeltet! Hvis ikke du har Mobile Pay kan du betale ved at overføre pengene til vores konto: Reg. Nr.: 9070 - Konto Nr.: 1620105690 - HUSK at skrive Dit Navn og Gammel Elev i kommentarfeltet.