Vrå Højskole er vært for Workshop i musik og dans

I samarbejde med Hjørring Musiske Skole lægger Vrå Højskole lokaler til fire workshops med titlen ”Krop og toner” i to weekender i marts, hvor fokus er på at komponere musik og lave koreografi.
Komponist Viggo Steincke, der er ejer af Stenicke Studiolab i Aalborg og danser og koreograf Ulla Krebs Bille fra Dansehallerne i Aarhus er undervisere på de fire workshops, der foregår den 2.-3. marts og den 9.-10. marts. De fire dage er målrettet unge mellem 16 og 24 år, der brænder for at komponere musik og dans. Forstander på Vrå Højskole, Pia Schnoor, glæder sig til det kommende samarbejde: Vi har selv her på Vrå Højskole et stort fokus på kreative fag og musik, og derfor er vores egne unge naturligvis inviteret med. Vi glæder os både over samarbejdet med den musiske skole, men også til at møde de to undervisere.

“Vi har selv her på Vrå Højskole et stort fokus på kreative fag og musik, og derfor er vores egne unge naturligvis inviteret med. Vi glæder os både over samarbejdet med den musiske skole, men også til at møde de to undervisere”, siger forstander Pia Schnoor.

”Krop og toner” er støttet af Region Nordjylland, og det koster 250,- for begge workshop. Læs mere og tilmeld dig på denmusiske.dk

Gymnasium på besøg

Del denne side på de sociale medier:

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email