Oplev Årets Pressefoto på Vrå Højskole

Kom med, når en af konkurrencens vindere, den tidligere højskoleelev Marie Bentzon Sørensen, åbner foto-udstillingen den 12. september klokken 19:30

 

Traditionen tro er Vrå Højskole igen i år vært for Årets Pressefoto, som kan ses på højskolen fra 12. september og måneden ud. Højskolen har udstillet Årets Pressefoto siden 2014, men i år er det noget ganske særligt. En af de tidligere elever fra medie– og fotografi i Vrå er nemlig vinder i kategorien årets korte indslag i tv/web:

Udstillingen har denne gang en ekstra vigtig betydning for os, fordi Marie Bentzon Sørensen sammen med Laura Bisgaard Krogh og Olivia Loftlund vandt årets korte tv-indslag. Marie var elev hos os i et år, og det gør os naturligvis ekstra stolte, at hun vinder i Danmarks nok mest berømte fotokonkurrence, fortæller fotograf og underviser på Vrå Højskole Søren Schnoor.

Han fortsætter:

Vi har igennem de seneste år fået tre højskoleelever igennem nåleøjet og ind som fotojournalist på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og en af dem er altså Marie Bentzon Sørensen, som vi ovenikøbet har været så heldige at få til at åbne udstillingen her i Vrå, fortæller Søren Schnoor.

Du kan møde Marie Bentzon Sørensen den 12. september og ved samme lejlighed se hendes, Lauras og Olivias kortfilm A+C, der handler om Anna, der bliver assistent for en handicappet pige på Egmont Højskolen. En bevægende visuel fortælling, der ifølge juryen går lige i hjertet og maven.

Det er gratis at komme til åbningen af Årets Pressefoto klokken 19:30. Du er velkommen til at komme og spise med på højskolen fra klokken 18:00. Spisning koster 50,- pr person og 40,- for medlemmer af højskolens venner.

Artiklens foto: © Lars Horn / Baghuset

Årets Pressefoto 2017 - Foto: (c) Lars Horn / Baghuset

Del denne side på de sociale medier:

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email