Kom til Højskolernes Dag i Vrå

Har du lyst til at få en guidet højskole-tur i Vrå den 4. maj, så kom til åbent hus fra klokken 10.00, hvor vi sammen med højskoler fra det ganske land markerer Højskolernes Dag:

• Vi har i år valgt at starte Højskolernes Dag med brunch i vores spisesal. Herefter vil der være åbne værksteder på hele højskolen, og det vil være muligt at få en personlig rundvisning med en af vores elever, fortæller forstander Pia Schnoor.

På Højskolernes Dag vil gæster blandt andet få et kig ind i keramik- og kunstværkstedet. De vil kunne se tøjdesignere over skulderen og lytte med, når der jammes i musik:

• Vi håber, at så mange som muligt vil komme og være med. Det er en god måde at se skolen på, og der vil både være mulighed for at møde lærere og elever den 4. maj, siger højskoleforstanderen.

Alle interesserede er velkomne. For at booke en personlig rundvisning, kan du sende en mail til info@vraahojskole.dk. Du kan også tilmelde dig på højskolens Facebookside – eller blot møde op på dagen. Der er fri entré til arrangementet.

Senere samme lørdag bruger højskolen to timer på at fejre fred og fællesskab. Arrangementet starter kl. 19:00 med et minuts karma for fred, og slutter kl. 21:00.

Program:

9:30
Velkomst og brunch.

10:30 – 13:30
Rundvisning og herefter åbne værksteder på hele højskolen, hvor det vil være muligt at deltage i aktiviteter.

14:00
Højskolernes Dag slutter i Vrå klokken 14:00 med eftermiddagskaffe i dagligstuen.

Karma for fred.

Del denne side på de sociale medier:

Del på facebook
Del på google