Højskolelærer med holdninger til musikundervisningen søges

Du skal kunne håndtere et øvelokale med rytmisk musik, hvor elever på alle niveauer skal have noget ud af at spille med.  Du skal kunne inspirere og udfordre dine elever, samtidig med at du skal kunne rumme deres forskellighed.

Du skal trives i samarbejde og teamarbejde med øvrige musiklærere og resten af personalet på skolen.

Du skal kunne spille til fællessang på klaver – du skal bl.a. spille til morgensamlinger og aftenarrangementer hele året i samarbejde med skolens 2 øvrige musiklærere.

Du skal være interesseret i at arbejde med unge fra 18 til ca. 30 år.

Du skal være omstillingsparat og fleksibel, både med mødetider og arbejdsopgaver.

Du skal være parat til at dække andre fag eller støtte i anden undervisning og gerne kunne tage afsæt til at lave noget nyt.

Du skal være indstillet på aftenvagter og weekendvagter, hvor du sammen med eleverne beslutter, hvad der skal ske. (Ca. 1 aften hver 14. dag med aftenvagt og 2-3 gange pr. semester med weekend).

Du skal endvidere være med til at lave korte kurser for voksne om sommeren og i nytårsugen, og bl.a. kunne arrangere sangaftener m.v.

Vi tilbyder til gengæld:

En hverdag, der aldrig er ens, et godt arbejdsmiljø, gode kolleger med mulighed for faglig sparring i et kreativt og kunstnerisk muljø,  mulighed for deltagelse i studieture, mulighed for deltagelse i netværksmøder i højskoleregi, frie rammer i undervisningen, overenskomstmæssig løn fastsat af Finansministeriet.

Vrå Højskole er en Grundvig-Koldsk højskole fra 1872. Skolen ligger i Vrå, tæt ved stationen med timedrift fra Aalborg og Frederikshavn

Skolen er et kulturelt samlingssted i Vendsyssel, og vores værdier bygger på ligeværd, accept og mellemfolkelig forståelse.

Ansøgningsfrist 16. juni.

Ansættelse pr. 1. august.

Ansøgning på mail til  info@vraahojskole.dk

event-maker-arrangement-koncert

Del denne side på de sociale medier:

Del på facebook
Del på google