Driller dansk eller matematik? – Så er her chancen for at få styr på det.

Er du ung, uden ungdomsuddannelse, men med en drøm om at komme i gang og stå stærkere som menneske? Så vælg Intensivt Læringsforløb på Vrå Højskole.

FVU Dansk - Forberedende Voksen Undervisning - Dansk

Indhold i læringsforløbet

Du får:

• Et forløb du aldrig glemmer med nye venner og masser af gode oplevelser.
  • Du bliver samtidig opdateret på din faglige viden.
  • Du kan komme videre i dit uddannelsesforløb.

På det intensive læringsforløb i Vrå bor du på højskolen sammen med alle de andre elever.

Du bliver undervist i skolefag, som matematik og/eller dansk, men har også mulighed for at være med, på højskolens mange værksteder; kunst, musik, tekstil, keramik og foto/medie.

Der er også tid til:

• Nye mennesker.
  • Fester.
  • Udflugter.
  • Ild i pejsen og meget mere.

På det intensive læringsforløb bliver du en del af hele Vrå Højskole. Det betyder, at du indgår på lige fod med alle elever i morgensamlinger, foredrag og fællesspisninger.

For at blive optaget som elev på Intensivt Læringsforløb skal du være fyldt 18 år inden forløbets start.

Intensivt læringsforløb: 3 uger

Start: 25. august 2019
Slut: 13. september 2019

Der undervises 20 lektioner om ugen i dansk og matematik
(10 lektioner i hvert fag)

Der kan sammensættes forskellige muligheder, hvis behovet kun er for dansk eller kun for matematik,

Skemaet suppleres med højskolens øvrige fag som du kan se her og du har i alt 30 lektioner pr. uge, som alle på højskolen.

I dette forløb kan indgå en 3 dages tur til København til Ungdommens folkemøde d. 4. – 6. september.

Forløbet udbydes også som et dagforløb.

Du betaler kr. 4.500,- for forløbet, alt inkl.

Intensivt læringsforløb: 12 uger

Start: 22. september 2019
Slut: 14. december 2019

Der undervises 20 lektioner om ugen i dansk og matematik
(10 lektioner i hvert fag)

I dette forløb kan indgå en 5 dages studietur til Göteborg d. 30. september – 4. oktober.

Forløbet udbydes også som et dagforløb.

Du betaler kr. 11.800,- for forløbet, alt inkl.

Kontakt os for tilmelding eller spørgsmål:

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på tlf: 9898 1010, eller skrive til os på mail: info@vraahojskole.dk

FVU Dansk - Forberedende Voksen Undervisning - Dansk

Del denne side på de sociale medier:

Del på facebook
Del på google