Nøglen til erhvervs-uddannelse

Sammen stiller vi skarpt på dine fremtidsmuligheder

Har du taget en studentereksamen eller en HF, og er du ikke kommet videre – er dette chancen for DIG.

Der er så mange muligheder for at tage en erhvervsuddannelse. På dette særlige forløb på Vrå Højskole får du et bedre indblik i dig selv, din fremtidige karriere og dit erhvervsvalg.

Du vil på højskolen ud over erhvervsvejledning få mulighed for at fordybe dig i en række spændende og kreative fag: Musik, medie, kunst, fashion/design og foto. Det at fordybe dig i fagene og kreativiteten, kan du bruge i din fremtidige uddannelse. Du vil blive en del af højskolelivet og få oplevelser som studierejser, ekskursioner og et fællesskab med andre unge.

Forløbet starter fra den 12. august 2018 og kan vare fra et halvt til et helt år, alt efter dine behov. Sidste tilmeldingsdato for efterårssemestret 2018 er 23. september.

Du får mulighed for at:

• Komme på virksomhedsbesøg på forskellige arbejdspladser.
  • Besøge erhvervsuddannelserne, hvor du kan blive klogere på de mange muligheder.
  • Møde unge fra erhvervsuddannelserne.
  • Besøge DM i Skills.
  • Få gruppevejledning og individuel vejledning.

Om DIG:

• Du er mellem 17½ og 25 år og bosiddende i Nordjylland.
  • Du har taget en studentereksamen eller en HF, men af forskellige årsager er du ikke umiddelbart kommet videre med dine fremtidsplaner. Du er måske ikke afklaret om, hvad de skal indeholde.
  • Du har brug for en ny start, og du vil bruge Vrå Højskole som springbræt.

Prisen er ikke som et almindeligt højskoleophold, da der her er støttemuligheder via EU’s Socialfond.

Kontakt os på 9898 1010 eller på info@vraahojskole.dk

Så har du lyst til at give dig selv en ny chance, at få venner for livet og komme videre med din uddannelse – så kig forbi Vrå Højskole eller kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Har du lyst til at få en snak med en tidligere elev, kan vi arrangere en samtale.

Jeg vil gerne kontaktes om projektet:

Erfaringer

Vi har gode erfaringer at bygge videre på, fra vores tidligere projekt; Højskolen Som Genvej til Uddannelse for Udsatte Unge.

Læs følgeforskningsrapporten fra Institut for Sociologi og Socialt Arbejde – Hvori der bl.a. står “…og lad det være sagt med det samme: Det er svært ikke at lade sig begejstre.” – Klik her for at hente PDF filen